3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Joana Serrat - Més que Música

Joana Serrat - Més que Música

  • Museu Europeu d'Art Modern - Barcelona
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

'Més que música' són trobades íntimes i properes, converses disteses i amenes al voltant de la música. Seurem amb una cervesa a la mà al voltant dels artistes, escoltarem les seves cançons a pèl, en format acústic, i preguntarem tot allò que ens encurioseix. ¿

Després de la revelació que va suposar 'Dear Great Canyon' (El Segell, 2014), àlbum que va portar a Joana Serrat a guanyar el premi al Millor Àlbum Nacional de l'Any en els guardonis Pop Eye i a girar per mig món, la vigatana torna amb 'Cross The Verge', segona referència pel Segell del Primavera.

Aquest darrer àlbum ha tornat a comptar amb la producció d'Howard Bilerman (nominat a un Grammy per les seves tasques de productor en 'Funeral' de Arcade Fire i que ha estat llicenciat pel prestigiós segell londinenc Loose Records per a la seva publicació a Estats Units i Europa.

Un disc gravat íntegrament en l'estudi analògic Hotel2tango de Mont-real (Canadà) en el qual, a més de consolidar-se definitivament com una de les veus més exquisides del folk americà fet a l'altre costat de l'Atlántico, Joana Serrat amplia el seu abast internacional gràcies a les col·laboracions de luxe de Neil Halstead (Slowdive, Mojave 3), Basia Bulat i Ryan Boldt (The Deep Dark Woods).

'Cross The Verge' és, en paraules de la seva autora, un disc sobre la pèrdua; sobretot el que se sacrifica quan s'és coherent i honest amb un mateix, i de com aquest huracà ho arrasa tot deixant-te atrapat entre dos mons. Ho fa endinsant-se en tots dos mons, amb la intimitat desbordant de temes com 'Oh, Winter Menja', 'Black Lake' i 'Your Gold Could Be Mini' i els poderosos desenvolupaments instrumentals de 'Cloudy Heart', 'I Follow You Child' i la catàrtica 'Cross The Verge', comandats per una immillorable banda d'acompanyament de nou liderada per Gavin Gardiner dels canadencs The Wooden Sky i completada per Aaron Goldstein, Patrick Latreille i Toni Serrat.

Si 'Dear Great Canyon' era la particular pujada al cim de la muntanya de Joana Serrat, 'Cross The Verge' és el que queda després d'haver baixat: un viatge apassionant en el qual l'única brúixola és l'instint.

Amb la col·laboració d'Estrella Damm i Museu Europeu d'Art Modern (MEAM)

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Concerts TRESC

ADREÇA

C/ Barra de Ferro, 5
08003 - Barcelona

Museu Europeu d'Art Modern
C/ Barra de Ferro, 5, 08003 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX