3/5
Sense recomanacions Interessa a  
35 Festival Jazz Terrassa: Jorge Pardo & Sylvain Luc + Five in Orbit

35 Festival Jazz Terrassa: Jorge Pardo & Sylvain Luc + Five in Orbit

  • Nova Jazz Cava - Terrassa
25€
21,25€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La ¿Connexió Barcelona ¿ Paris ¿ Madrid" acollirà doble actuació. Obrirà la vetllada el projecte Jorge Pardo & Sylvain Luc, amb la participació especial del percussionista Israel Suárez "Piraña". Jorge Pardo (saxos i flauta) i Sylvain Luc (guitarra acústica i elèctrica) són dos músics procedents d'escoles diferents que comparteixen per primera vegada escenari i han alternat en projectes musicals propis de reconegut prestigi. El músic madrileny ha estat recentment guardonat pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte amb el Premio Nacional de las Músicas Actuales i, el 2013, l'Academia Francesa del Jazz el distingia com a Millor Músic de Jazz Europeu.

I és que Pardo és un dels músics espanyols amb major projecció gràcies a la tremenda habilitat en fusionar en un mateix compàs estructures jazzístiques amb d'altres procedents de la tradició musical del flamenc. Per la seva banda Sylvain Luc conjuga musicalitat, habilitat en la improvisació i virtuosisme, alguns dels trets que el caracteritzen. Actualment referent de l'escena jazzística francesa, el 1999 obté el French Music Award For Jazz Music i ha tocat amb músics com Dee Dee Bridgewater, Michel Legrand, Erkan Ogur, Richard Galliano, Renaud Garcia-Fons, Wynton Marsalis o Stéphane Belmondo.

23h Five In Orbit - Presentació Cd "Tribulus Terrestris"

El segon concert de la nit descobrirà en primícia Tribulus Terrestris el nou álbum de la formació fraco-catalana Five In Orbit editat a finals del 2015 pel segell barceloní Fresh Sound New Talent. El concert a Terrassa suposa l'estrena mundial del projecte discogràfic en una actuació que aplega a l'escenari als músics: Ramon Fossati, trombó i cargols de mar; Olivier Brandily, saxo alt, flauta i cargols de mar; Laurent Bronner, piano; Nicolas Rageau, contrabaix i Luc Isenmann, bateria. Una proposta de música original que compte també amb obra de l'artista plàstic Marcel.lí Antúnez.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

Ptge. Tete Montoliu s/n
08222 - Terrassa

Nova Jazz Cava
Ptge. Tete Montoliu s/n, 08222 Terrassa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Compra les entrades amb descompte a la web del TR3SC

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX