Showcooking literari amb "Los secretos del chocolate" de Jacques Genin i el Museu de la Xocolata
- Dijous 11 de febrer a les 19:00h
- Museu de la Xocolata - Barcelona
- SUBSCRIPTOR
- SOCI
- SOCI PLUS
DESCRIPCIÓ
El nou còmic de Los secretos del chocolate, Norma Editorial, ha estat l'excusa perfecte per crear una activitat diferent i original que fusiona la gastronomia i la literatura.
Sandra Otero, pastissera del Museu de la Xocolata, Luís Martínez editor de Norma i Rubén González, col·laborador de l'editorial, t'explicaran el punts en comú en l'elaboració d'un bombó i un còmic i desvetllaran els misteris de l'aliment més famós del regne dels dolços: la xocolata. Una activitat inspirada en els secrets de Jacques Genin, un dels mestres xocolaters més prestigiosos de París. Mentre la Sandra ens explica com fer bombons i ens els , el Luís i el Rubén ens
A més, és l'excusa perfecte per fer una activitat dolça regalar per Sant Valentí, llibre i bombons!
FITXA TÈCNICA
INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT
DATA
Aquesta proposta ja no està disponible
IDIOMA
català
INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT
El dia l'activitat podreu adquirir un lot exclusiu amb el llibre "Els secrets de la bona xocolata" amb uns bombons inspirats en el mateix.
La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.
COMPARTEIX