3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
TR3SC recomana: Los lazos, Florence Noiville

TR3SC recomana: Los lazos, Florence Noiville

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Los lazos és un petit homenatge a La Lolita de Nabokov, però explicat des del punt de vista de la mateixa Lolita.

Anna descobreix una llarga carta escrita per la seva mare, una escriptora d'èxit després d'haver mort. Anava dirigida al que va anar el seu primer gran amor, el seu professor de literatura quan ella tenia disset anys. Un home, casat i amb dos fills, al que gens li unia: ni l'edat, ni la classe social, ni el seu aspecte bohemi... Però al que estimava i admirava profundament en haver-li obert ell els ulls al món, a l'art, a la literatura...

Va arribar a enviar aquella carta?
Segons la va llegint, Anna vol saber més d'aquest home. A través d'aquesta carta, mare i filla estableixen un diàleg tan íntim com a imprevist.

 


AUTORA:

Florence Noville és una escriptora i periodista francesa. Al principi es va dedicar a les finances als Estats Units, després de llicenciar-se en Dret i en Economia en una de les més selectes escoles superiors franceses, món que va deixar per l'escriptura. Treballa a l'àrea cultura i crítica literària del diari Le Monde. També ha portat programes literaris en radi i televisió. A més de Los lazos, ha publicat la novel·la La Donation, la biografia d'Isaac B. Singer, l'assaig Sóc economista i us demano disculpes, així com un bon nombre de contes infantils i assajos divulgatius de caràcter històric, destinats a un lector juvenil.

FITXA TÈCNICA

AutoriaFlorence Noiville
Editorial:Alianza editorial Pàgines: 152

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB de novel·la en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX