3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: Alguns anys després, Jorge Wagensberg

TR3SC recomana: Alguns anys després, Jorge Wagensberg

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Els pares i els avis de Jorge Wagensberg, un dels nostres intel·lectuals i divulgadors de la ciència amb més reconeixement internacional, es van lliurar de la Segona Guerra Mundial i de l'Holocaust a Polònia, però quan van arribar a Barcelona van patir la Guerra Civil espanyola. Aquestes memòries, que recullen tantes anècdotes divertides com reflexions suggeridores, també parlen d'aquesta petita comunitat jueva catalana.

«Posats a escriure la pròpia història, la temptació de millorar-la, encara que sigui només una mica, traspunta cada dos per tres. He intentat concentrar-me per contenirme aquest impuls, perquè no hi hagi ni un gram de sucre afegit. Ni de vinagre. Passejant per la infantesa, un topa de cara amb la ignorància que un té sobre simateix. S'aprèn molt. Ha estat una sorpresa.»
Jorge Wagensberg


AUTOR:

Jorge Wagensberg (Barcelona, 1948) És físic, escriptor, museòleg i professor de la Universitat de Barcelona. El 1983 va fundar la sèrie Metatemas sobre el pensament científic (Tusquets editores) i entre el 1991 i el 2013 va dirigir el CosmoCaixa, el museu de la ciència de Barcelona. Des del 1979 ha publicat treballs d'investigació de física, matemàtiques, filosofia, biologia i museologia, i des del 2004 ha impartit cursos de museologia científica i ha projectat museus a Espanya, Itàlia, Portugal, Brasil, Xina, Àustria, Colòmbia, Uruguai, Mèxic, Rússia i els EUA. És autor d'una vintena de llibres.

FITXA TÈCNICA

AutoriaJorge Wagensberg
Editorial:Ara llibres Pàgines: 224

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB de novel·la en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX