3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: 28 dies, David Safier

TR3SC recomana: 28 dies, David Safier

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Una novel·la emocionant, diferent, punyent i realista sobre la revolta del gueto de Varsòvia. Una heroïna de setze anys que ens farà vibrar des de la primera pàgina. Una novel·la captivadora sobre l'aixecament del gueto i les seves conseqüències, que no mira d'ensucrar la crua realitat dels fets esdevinguts a Polònia i que aborda temes com l'abús, la injustícia, la lluita per la dignitat, la llibertat, l'opressió i la rebel·lió. Quan Mira s'adona que tots els habitants del gueto seran deportats als camps de concentració per ser exterminats, entrarà a formar part de la resistència i participarà en una revolta contra les forces d'ocupació alemanyes.
Una novel·la escrita amb el cor que fa una crida alta i clara al coratge i la resistència. Més de 70.000 exemplars venuts a Alemanya en dos mesos.

AUTOR:

David Safier (Bremen, 1966), un dels autors més famosos dels darrers anys, va néixer a Bremen el 1966. Es va donar a conèixer com a guionista de sèries de televisió d'èxit com Mein Leben und Ich (La meva vida i jo), Nikola i Berlin, Berlin. Ha estat guardonat amb el premi Grimme i el premi TV d'Alemanya, i amb un Emmy als Estats Units. Les seves novel·les Maleït Karma (Empúries, 2010), Jesús m'estima (Empúries, 2010), Jo, jo, jo... i Shakespeare (Empúries, 2011), Una família feliç (2012) i Mu! (2013) han estat un fenomen de vendes a tot Europa. La seva nova novel·la, 28 dies, ens revela una faceta de l'autor completament desconeguda. Treballa i viu a Bremen amb la seva família i el seu gos.

FITXA TÈCNICA

AutoriaDavid Safier
Editorial:Grup 62

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de llibres de novel·la en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX