3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
LLIBERT
LLIBERT
LLIBERT
LLIBERT
LLIBERT

LLIBERT

  • Teatre Auditori de Granollers - Granollers
15€
12,75€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una mare, relata els 15 dies de la vida del seu fill i com passa, ella i la seva parella, des de l'explosió de felicitat de saber que està embarassada, fins a la conclusió que el millor que li pot passar al seu fill és morir-se.

La muntanya russa per la que ha de passar, com va canviant la seva projecció sobre la vida futura, la visió que té de tot el que l'envolta, de la malaltia, de la mort, les decisions que ha de prendre, els dubtes, el dolor, els entrebancs i les contradiccions amb les que s'enfronta. Sobre l'escenari, la mare, convoca per necessitat, dues còmplices, dos esperits que es materialitzen en una amiga i una cantant de rock, paraula i música, que aniran transmutant-se a mesura que transcorre la història en totes les veus que necessita el relat. Un relat que parteix d'una memòria que a vegades es trenca, i a vegades s'inventa a si mateixa, que barreja realitat i ficció, que vola cap a la fantasia i que toca de peus a terra. Des d'una visió molt personal, 'Llibert', arrossega com una tromba d'aigua i deixa, finalment, el solatge d'uns fets particulars que tenen valor universal. Un còctel d'humor i tragèdia que t'atrapa fins al final.

Conversa amb els actors després de l'espectacle, a càrrec del Comitè d'Àtica Assistencial de l'Hospital General de Granollers.

FITXA TÈCNICA

AutoriaGemma Brió
DireccióNorbert Martínez
Intèrprets:Gemma Brió i Tàtels Pérez. Cantant: Mürfila

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ENTRADES

Koobin

ADREÇA

C. Torras i Bages, 50
08401 - Granollers

Teatre Auditori de Granollers
C. Torras i Bages, 50, 08401 Granollers

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Koobin

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX