3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: La Dama de provincias próspera

TR3SC recomana: La Dama de provincias próspera

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

La dama de provincias ha tingut un petit èxit literari que, lamentablement, no ha suposat una millora substancial de les seves finances; però ha pogut llogar un petit apartament a Londres al qual va de tant en tant per escriure amb calma i freqüentar el món literari de la mà de la seva «estimada Rose». El seu diari segueix sent un fidel reflex de les coses que li succeeixen: els petits problemes que li dóna l'educació seus fills i el govern de casa, la misantropia del seu marit, o les indiscretes aventures de la seva escandalosa amiga Pamela Pringe.

A La dama de provincias progresa, E.M Delafield continua amb el relat quotidià de les desventures de la dama de províncies, dels seus aclaparaments i preocupacions, dels seus petits triomfs, i aprofundeix en el vivíssim i inoblidable personatge amb el qual s'identifica qualsevol lector que s'hagi sentit alguna vegada sobrepassat pels quefers del dia a dia.

E. M. Delafield (1890-1943) va ser una prolífica i famosa escriptora anglesa. Filla de la novel·lista Mrs Henry de la Pasture , va decidir utilitzar el pseudònim d'EM Delafield per diferenciar d'ella. El 1929, l'editora de la liberal i feminista revista setmanal Time and Tide li va demanar que col·laborés amb una columna . Així va néixer Diari d'una dama de províncies, el divertidíssim relat, parcialment autobiogràfic, de les misèries i fortunes d'una dama en una ciutat de províncies. L'èxit va ser immediat , les columnes van ser recollides en fins a quatre volums que la van convertir en una de les novel·listes més populars i estimades de la seva època. El 1930 es va publicar Diari d'una dama de províncies, dos anys després La dama de províncies prospera; el 1933 es van reunir en el volum The Provincial Lady in America les columnes en què relatava la seva experiència als Estats Units de gira literària, columnes que a més van aparèixer a la revista americana Punch. I finalment The Provincial Lady in Wartime , que es va publicar el 1940 . Així mateix, també es va realitzar una sèrie radiofònica de les seves columnes popularitzada per la ràdio britànica.

FITXA TÈCNICA

AutoriaAutor: E.M Delafield
Traducció de Patricia Antón
Editorial:Libros del Asteroide Pàgines: 234

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible com a REGAL CLUB dins del pack de llibres de narrativa castellana

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX