3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Mercat de Música Viva de Vic
Mercat de Música Viva de Vic
Mercat de Música Viva de Vic
Mercat de Música Viva de Vic
Mercat de Música Viva de Vic
Mercat de Música Viva de Vic

Mercat de Música Viva de Vic

  • Diversos Espais - Varis
40%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) arribarà a la seva vint-i-cinquena edició del 12 al 15 de setembre consolidat com la fira musical de referència de Catalunya i de l'Estat espanyol que reuneix a tot el sector de la indústria musical. Amb l'objectiu de propiciar la compra/venda de produccions musicals, de dinamitzar la indústria musical, d'exportar talent musical del país i de donar resposta a les necessitats dels programadors, la direcció artística del MMVV ha programat més d'una cinquantena de concerts.

La programació, que es divideix entre MVLab -apartat professional del Mercat de Música Viva de Vic- i festival, s'inaugurarà amb una sèrie de concerts pensats per celebrar l'efemèride que enguany s'esdevé. Per això, la direcció artística actual, encapçalada per Marc Lloret, ha convidat als sis directors anteriors a programar una sèrie de concerts que serviran d'homenatge a l'impuls que cadascun d'ells ha donat al MMVV. Així doncs, Víctor Jou (1989-1990) proposa a Mercy, Mercy Soul, Jordi Turtós (2002-2003) presenta a Cabo San Roque i Manel Montañés (2004-2007) ha programat a Tui Higgins & Xavier Monge jazz Project. Per la seva banda Lluis Puig (2008-2010) aposta per The New Catalan Ensemble i La Troba Kung-Fú tancarà la nit a proposta de Carles Sala (1994-2001).

El concert inaugural, proposta de Ramon Muntaner (1991-1993), anirà a càrrec de Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver. Els tres artistes, de tres generacions diferents i amb una forta vinculació amb el Mercat, presentaran un projecte nou i pensat especialment per a la inauguració del 25è MMVV al Teatre Atlàntida, la nit del dijous 12 de setembre.

Com ja és habitual, dins de la programació artística del Mercat de Música Viva de Vic es podran veure noves presentacions de discos com els de Els Pets, La Iaia, Esperit, Marinah, Anímic o Refree, entre d'altres.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Diversos Espais
00000 - Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulta la programació actualitzada del fetsival clicant aquí

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX