3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Museu Olímpic i de l'esport Joan Antoni Samaranch
Museu Olímpic i de l'esport Joan Antoni Samaranch
Museu Olímpic i de l'esport Joan Antoni Samaranch

Museu Olímpic i de l'esport Joan Antoni Samaranch

  • Tancament: Dilluns no festius, 1 de gener, 1 de maig, 25 i 26 de desembre
  • Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch - Barcelona
5,80€
50%
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

El Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, gestionat per la Fundació Barcelona Olímpica, és una finestra oberta a l'univers esportiu.

Un equipament pioner a Europa amb una visió històrica, ètica, lúdica i educativa, mostra una perspectiva global de l'esport en totes les seves disciplines i modalitats en un espai interactiu que disposa d'una avançada tecnologia aplicada a tots els àmbits i que esdevé un espectacle per als sentits. Un format cultural i interactiu en el qual les noves tecnologies tenen un paper molt important a través de representacions interactives i instal·lacions multimèdia per aconseguir experiències i donar lloc a la reflexió.

Al Museu hi conviuen aspectes de l'esport en tots els seus vessants, des de l'alt rendiment fins a l'esport competitiu i el de lleure, així com la pràctica esportiva de persones amb discapacitat o l'esport en general.

Objectius:
L'esport és quelcom més que fer un exercici físic. El Museu us endinsarà en els diferents vessants de l'esport, l'olimpisme i els valors associats a la seva pràctica. La seva visita us explicarà com a través de l'esport es pot:

Promoure valors:
La manera d'apropar-se tant a l'esport com al moviment olímpic s'ha fet tractant els valors positius que transmet la pràctica esportiva, com el joc en equip, el treball o la constància. Educar: El Museu vol ser un lloc on portar nens i escoles per tal que visquin una experiència divertida i alhora didàctica.

Innovar:
S'acosta l'esport al ciutadà d'una manera més propera a través d'instal·lacions audiovisuals i multimèdia. Una de les particularitats és que es tracta d'un Museu on la interactivitat és molt present, amb la intenció que el visitant tingui una experiència que el porti a la reflexió.

Renovar:
L'oferta i la programació s'aniran renovant constantment amb nous continguts i noves aportacions, ja que els formats expositius permeten adequacions constants.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Museus i galeries    Històric

ENTRADES

Taquilles

ADREÇA

Avinguda de l'Estadi, 60 (al costat de l'Estadi Olímpic)
08038 - Barcelona

Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch
Avinguda de l'Estadi, 60 (al costat de l'Estadi Olímpic) , 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Màxim dos tiquets amb descompte per carnet i soci

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX