3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Estrena del nou videoclip d'antònia font

Estrena del nou videoclip d'antònia font

  • Dilluns 13 de febrer a les 12:00 h.
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Presentació exclusiva del nou videoclip d'antònia font, 'Calgary 88', a través dels mitjans oficials del TR3SC!

Amb el TR3SC podràs mirar en primícia el nou videoclip d'antònia font, 'Calgary 88', que forma part del seu setè disc, 'Lamparetes' (2011). Una petita obra d'art, una divertida animació que destaca tant per les seves originals il·lustracions com pel seu espectacular muntatge. El grup mallorquí estrenarà aquest dilluns 13 de febrer, a les 12:00 h., aquest esperat nou vídeo, produït per La Rulot Comunicació i dirigit per Antonio Lara, a través de la pàgina web del TR3SC (www.tresc.cat), El Periódico (www.elperiodico.cat) i el canal 3/24 (www.324.cat).

L'àlbum 'Lamparetes' va arribar després de tres anys de silenci i un disc de grans èxits, 'Coser y cantar'. El disc consagra a antònia font com un dels grups de música independent més importants del panorama musical català i estatal.

Es tracta, en definitiva, d'una gran oportunitat per gaudir amb antelació de les sorpreses que amaga 'Lamparetes'. Una esperada data en què el grup donarà a conèixer a través del TR3SC el seu nou i original videoclip d'animació.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Presentació exclusiva del nou videoclip d'antònia font, 'Calgary 88', a través dels mitjans oficials del TR3SC! Dilluns 13 de febrer a les 12:00 h.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX