fb
Les bodes del diable

Les bodes del diable

 
 
525 visites
  • Per a socis:
  • BÀSIC
  • PREMIUM
Les bodes del diable és una història d'amor impossible entre Gladis, fill de mercaders, i Maria, filla d'un forner. Som al segle XIII, a cavall de Barcelona, Lleida, Tetuan i París. Després d'haver-se casat, la parella no pot ser feliç per una combinació d'elements que ho impedeix. Amb tot, alguns factors juguen a favor de l'amor veritable, com la noblesa i valentia de Gladis i el seu company Cara de Rosa, que viuran aventures per tota la Mediterrània a la recerca de Maria i del llibre on es va inscriure el matrimoni truncat entre ella i Gladis. En una època de guerres, pirateria i gran activitat comercial, els personatges viuen sota l'efecte de la passió amorosa i lluiten contra tota mena d'elements, entre els quals el mateix diable.

Les bodes del diable plantegen un enigma tan indestriable com el misteri que envolta la vida del segle XIII a la Mediterrània en general. Quan l'amor era un conveni entre els pares tutors, protectors i explotadors; quan els catalans es llançaven a la gran aventura comercial que els defineix; quan el diable teixia la seva xarxa fantàstica damunt pobles i amants que no volen renunciar a l'aventura ni a la llibertat d'estimar encara que se les hagin de veure amb les forces més espaordidores contràries a l'espiritualitat només amb l'ajut dels mites de la tradició cristiana, el talismà del sobrenatural i la força de la veritat.

Pau Faner és un home que viu, pinta i escriu a Menorca. La seva obra narrativa li ha valgut els principals premis literaris del país, del Sant Jordi al Nadal, passant pel Josep Pla i el Ramon Llull. Amb Les bodes del diable, Pau Faner ha fet una novel·la totalment diferent de les que havia publicat fins ara. Es tracta d'una llarga i intensa novel·la d'aventures, d'aquelles que t'acompanyen tota la vida.

CONDICIONS

Aquesta proposta ja no està disponible

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TR3SC.

MÉS INFORMACIÓ
Any: 2011

Autor: Pau Faner

Idioma: Català

Comentaris:
Per llegir el primer capítol, cliqueu: aquí

vídeo de presentacióEditorial:
Proa

Pàgines: 736

Punts de Venda: web tr3sc

RECOMANACIONS


Encara no tenim cap recomanació