3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Capella Virelai

Capella Virelai

  • Castell de Calafell - Calafell
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

Capella Virelai es formà a Barcelona la tardor de 1995 amb lesperit de difondre la música antiga, sempre sota una acurada investigació i recerca, tant dautors com peces poc conegudes, sense oblidar mai els grans noms de la música. El seu repertori bàsic se centra en la polifonia vocal i instrumental de l'Alta i Baixa Edat Mitjana, del Renaixement i el Barroc espanyol, des dels trovadors passant pel regnat de Carles V fins al segle d'Or.

Per a aconseguir la màxima fidelitat a l'ambient sonor i al color d'aquesta música, el grup utilitza instruments que són reproduccions dels originals. Vent, fusta i canyes, corda fregada o polzada, teclat i polifonia vocal són els elements que integren el conjunt.

La seva trajectòria va començar amb una gravació sobre música trobadoresca per a la televisió francesa i TVC (1995), continuant, des de llavors, amb la realització de nombrosos concerts amb diferents programes i formacions adequades a cada època i estil, en diverses ciutats espanyoles com Pamplona, Segòvia, Palma de Mallorca ,Ourense (1998), Granada (1999), i als Festivals de Nájera (2000). Dins l'àmbit de Catalunya, han participat en el Segon Festival de Música Antiga de Badalona (1998), Tarragona, Festival de Camprodon, Vic (1998) i al Festival de Música Antiga de Tiana (2000).

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ENTRADES

Taquilles

Castell de Calafell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX