3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Josep Puntí

Josep Puntí

  • L'Estruch - Sabadell
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS

Reserva les teves
entrades a taquilla

Més informació

DESCRIPCIÓ

Pocs músics provoquen tant respecte i admiració com l'exlíder del desaparegut grup Umpah-pah, Adrià Puntí. Reencarnat en "Josep Puntí", el seu veritable nom (almenys, és el que consta al seu DNI), el músic gironí va iniciar el seu camí en solitari el 1997, després de l'aventura amb Umpah-pah que el va dur a la fama i amb el qual va editar cinc discs.
Ara, amb 46 anys, tres treballs discogràfics en solitari i amb moltes coses per dir, Puntí presenta la gira Tourmaitenquis, o, el que és el mateix, la gira permanent o, com assegura ell, "la gira de la meva vida". Desinhibit com mai, esdevé showman, recitador, cantant, incitador, actor, poeta, improvisador, exhibicionista i el que calgui. Predir si serà un concert íntim es fa difícil, perquè... i si Josep Puntí decideix fer tot el contrari?
En aquest tour, Puntí presenta cançons noves, algunes de fetes en col·laboració amb Quimi Portet i d'altres amb Enrique Bunbury. Consagrat com a cantant madur i compositor excel·lent, la seva estranya poètica continua impressionant els qui l'escolten. En són una mostra alguns dels temes que presenta, com Tornavís o El boig del telèfon, i el seu cover del Sí de Bunbury, que està sonant arreu del món i s'ha convertit en un hit a l'Amèrica Llatina. El renascut Josep Puntí no només torna a revifar musicalment; també prepara projectes cinematogràfics com a actor i director.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Josep Puntí

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ENTRADES

Taquilles

ADREÇA

c/ Sant Isidre, 140
08208 - Sabadell

L'Estruch
c/ Sant Isidre, 140, 08208 Sabadell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX