COMPARTEIX

19 DE SETEMBRE DEL 2016 per TRESC

Els èxits teatrals de la temporada passada estan de gira! Vols saber quan i on podràs veure les obres més aplaudides de la temporada anterior amb avantatge TR3SC? Estigues atent que nosaltres t’ho expliquem!
 

PORT ARTHUR

L’obra escrita per Jordi Casanovas està basada en els papers reals del cas, filtrats per Wikileaks. L’escenari, una sala d’interrogatori. Els protagonistes, un home detingut que està acusat d’haver comès un crim terrible i dos policies que li fan preguntes sobre el delicte. El problema, el detingut no recorda res. Una reflexió sobre la ment humana centrada en els records: recordem el que hem fet realment o el que ens volen fer creure que hem fet? Descobreix un cas real passat a la ficció que et farà pensar en la complexitat del nostre cervell.

On: Teatre Can Rajoler (Parets del Vallès), Teatre Kursaal (Manresa), Teatre Municipal Cal Bolet (Vilafranca del Penedès)

Quan: 25 de setembre a les 19:30h, 30 de setembre a les 21h i 14 d’octubre a les 20:30h (respectivament).

COMPRAR AQUÍ
 

EL FLORIDO PENSIL – NENES

Cinc dones interpretades per Victòria Pagès, Roser Batalla, Lloll Bertran, Isabel Rocatti i Mireia Portas, es reuneixen per recordar l’educació que van tenir de petites en plena època franquista. Del llibre d’Andrés Sopeña en surt una altra adaptació teatral plena d’ironia, que analitza el que va ser l’educació de les noies en l’època de la dictadura espanyola, educant a la dona per convertir-la en mestressa de casa, esposa i mare. Sort que aquestes eren unes nenes entremaliades i eixerides...

On: Teatre Modern del prat (El Prat del Llobregat), Teatre Auditori de Granollers (Granollers), Teatre Joventut (L’Hospitalet del Llobregat), Auditori Teatre Espai Ter (Torroella de Montgrí), Teatre de Bescanó (Bescanó), Teatre Kursaal (Manresa)

Quan: 25 de setembre a les 19h, 2 i 3 d’octubre, 9 d’octubre a les 19h, 28 d’octubre a les 12h, 29 d’octubre a les 18h i 12 de novembre a les 12h.

COMPRAR AQUÍ

 

DANSA D’AGOST

Seguim amb cinc dones com a protagonistes: cinc germanes que viuen juntes en un poblet d’Irlanda, Bally Beg. Tampoc ens movem molt d’època, ens situem a l’any 1936. Aquesta obra parla sobre les memòries de les germanes Murray d’un mes d’agost on l’equilibri familiar de la casa on conviuen cada vegada és més i més precari. Una producció de La Perla 29 on podràs veure tendresa i crueltat en un mateix escenari on els personatges s’acaben mostrant tal i com són.

On: Teatre Municipal de Sabadell (Sabadell), Auditori de Cornellà (Cornellà de Llobregat), Teatre Modern del Prat (El Prat del Llobregat), Teatre Municipal de Girona (Girona), Auditori de Granollers (Granollers), Teatre L’Atlàntida de Vic (Vic)

Quan: 1 d’octubre a les 21h, 2 d’octubre a les 19h, 14 d’octubre a les 21h, 22 d’octubre a les 21h, 5 de novembre a les 21h i 6 de novembre a les 18h.

COMPRAR AQUÍ

 

L’AVAR

Amb Joan Pera com a protagonista, la comèdia satírica de Molière va fer d’aquesta obra tot un èxit la passada temporada. Si mai has llegit el llibre del dramaturg francès, l’adaptació que aquesta vegada s’ha portat a escena és una molt bona oportunitat per descobrir quines són algunes de les ambicions humanes més egoistes que podem arribar a tenir. Amb un avar interpretat per en Pera, sembla que hagi estat escrit especialment per ell.

On: L’Atlàntida de Vic (Vic), Auditori de Granollers (Granollers), Teatre Joventut (L’Hospitalet del Llobregat), Auditori de Cornellà (Cornellà de Llobregat)

Quan: 16 d’octubre a les 18h, 23 d’octubre a les 19h, 30 d’octubre a les 20:30h i 11 de desembre a les 19h.

COMPRAR AQUÍ


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES