COMPARTEIX

Si ets avi/a, pare, mare, tiet/a o tens menuts al teu voltant, estigues atent/a a aquest article perquè et proposem una sèrie d’activitats que encantaran als més petits de casa. La cartellera arriba carregada de noves de propostes culturals per a tots els gustos, nosaltres t'hem fet una tria de propostes familiars per aquest setembre.

Pere i el Llop de Prokòfiev- Simfònics al Palau

Una combinació única que uneix dues propostes per a tota la família: Qui imagina Pere i el Llop de Prokofiev amb el ritme urbà dels Brodas Bros? Una experiència on també hi serà l’Orquestra Simfònica del Vallès. Rondalles musicals amb un toc de hip hop. Vine a ajudar-los a caçar el llop!

Quan? 17 de setembre 19h

On? Palau de la Música Catalana

 

Phenomena Experience

Al Phenomena hi trobaràs una pila de clàssics del cinema infantil amb les que podràs practicar l'anglès amb els nens, com El Rei León (24/09) i Mi amigo Totoro (09/09), en versió original subtitulades al castellà. A més, si sou més de pel·lícules doblades, podreu veure Aladdín (09/09) i Frozen (10/09)! Reviu els clàssics de Disney amb els petits de la casa o descobreix pel·lícules que encara no havíeu vist al Phenomena.

Quan? Fins al 24 de setembre

On? Phenomena (Barcelona)

 

Teatre familiar

Els teatres de Catalunya comencen temporada carregats de propostes per a tota la família! Aprofita la Fira de Tàrrega per anar a veure Loo, un espectacle que els més petits viuran de molt a prop. A Ulldecona cada més fan espectacles pels més petits,  aquest setembre és el torn de L'endrapasomnis. Si et quedes a Barcelona, el dia 16 et proposem anar a veure el Mag Lari amb el seu espectacle Lari Poppins, i si t'agraden molt els mags, no et perdi La gran ilusión del Mago Pop, que serà al Teatre Tívoli fins el 18 de setembre! A més, a la Sala Fènix hi trobareu La Clara tenia un drac (fins al 18 de setembre) i Vibubel·la Vivaldi, on els més petits descobriran de més a prop la música clàssica.

Quan? Fins l'octubre

On? Diversos espais

 

L’Aquàrium

L’Aquàrium és l’aquari més gran de temàtica mediterrània, un espai que impressiona tant als més menuts de la casa com als més grans. Hi ha més de 14 aquaris mediterranis on podreu descobrir espècies molt típiques del mar mediterrani com són els pops, les daurades, les sípies o les estrelles de mar. Però no us penseu que això s’acaba aquí, també podreu trobar-hi exemplars exòtics com el peix globus o el tauró de puntes negres o puntes blanques.

Quan? Fins al 31 de desembre

On? L’Aquàrium

 

Museu de la Xocolata

El Museu de la Xocolata és sens dubte, el museu més dolç de tota la ciutat. En un espai de 600 metres quadrats, podeu gaudir d'un passeig que va des dels orígens de la xocolata, la seva arribada a Europa, el seu valor simbòlic, cultural, econòmic i nutritiu, així com la tècnica, ús i consum. Un espai ideal pels amants d'aquest dolç!

Quan? Fins al 31 de desembre

On? Museu de la Xocolata

 

 

Contacontes TR3SC

Cada mes al TR3SC organitzem un contacontes molt especial al Museu de la Xocolata, amb xocolatada inclosa! Aquest mes us proposem els contacontes dins una maleta (17 de setembre). A més, podreu gaudir d'un increïble viatge a l'espai a Una aventura espacial al Planetari del Museu Marítim (18 de setembre).

Quan? Fins al 31 de desembre

On? Museu de la Xocolata

 

 

Berenar de Verema a Caves Nadal

Caves Nadal proposa un taller lúdic i divertit que et donarà l'oportunitat d'embrutar-te les mans collint el raïm de moscatell amb tota la família! Una oportunitat única perquè els més petits estiguin en contacte amb la natura i aprenguin sobre la verema. L'entrada inclou un taller de verema, la visita a la cava fundacional que es troba a 20 metres de profunditat i un autèntic berenar de verema amb productes catalans per acomiadar l'estiu.

Quan? 17 de setembre 17h

On? Caves Nadal (Torrelavit)

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES