COMPARTEIX

Notícies
15 DE FEBRER DEL 2023 per Adrià Peris
Al TRESC estem d'estrena! Ens complau presentar-vos el nostre nou cicle Primera Fila. Aquesta primera sessió serà una trobada amb l'estrella catalana Joan Pera, per tal de poder-lo conèixer més i de més a prop a través d'una entrevista divertida, dinàmica i amb molt bona beguda.
 
L'objectiu d'aquest nou cicle és creuar la catenària que ens separa amb les personalitats del món de la comunicació, la societat i la cultura en general, donant-nos l'oportunitat de saber més d'ells i dels seus projectes a través d'una conversa distesa i còmode. També és novetat la comoditat de dur a terme aquesta trobada a la famosa Sala de Bàscules de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Nosaltres organitzem la vetllada, i és per això que volem comptar amb vosaltres, els nostres socis, per acabar de fer d'aquest nou projecte un èxit!
 
David Sabaté serà l'encarregat de conduir la sessió i de fer totes les preguntes necessàries a l'actor per sentir que estem parlant amb un amic. Pera és l'actor català amb el nombre de 'bolos' més elevat del territori, així que estem convençuts que no ens deixarà indiferent amb les seves anècdotes. També xerrarem sobre 'Júnior', l'esbojarrada comèdia d'Hèctor Claramunt i Joel Joan que protagonitza al Teatre Condal fins al dia 2 d'abril. Un espectacle que farà que el personatge del Joan Pera, Molt Honorable senyor Magí Folgueroles, descobreixi que és posar-se a la pell de l'altre i aprendre a anar amb compte amb tot allò que desitja. L'acompanyen en escena la Fina Rius, la Paula Vives, l'Oriol Casals, en Francesc Cuéllar, la Marta Codina i la Clara Giralt.
 
És evident que es tracta d’una oportunitat única i idònia com per deixar-la passar. Una vetllada interessant i amb una celebritat transversal que ha rebut dues vegades  La Creu de Sant Jordi de La Generalitat de Catalunya, un PREMI GAUDÍ D'HONOR i el premi a millor actor en un llarg programa de ficció en el Festival Internacional de Televisió de Montecarlo. L’hem pogut veure i sentir al teatre, al cinema com a actor i doblador, a la televisió i inclús a la ràdio  protagonitzant un programa. Et perdràs la de fer-ho en persona?
 
T'hi esperem! Joan Pera a Primera fila!
 

per  Adrià Peris

ÚLTIMS ARTICLES