COMPARTEIX

Recomanacions
9 DE FEBRER DEL 2022 per TRESC
 
Com cada diumenge, el TRESC col·labora amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, us recomana música, art i diàlegs humanístics.
 
 ‘Morandi. Ressonància infinita’

‘Morandi. Ressonància infinita’

S’acaba d’inaugurar a la Pedrera l’exposició ‘Morandi. Ressonància infinita’, un recorregut per l’obra d’aquest pintor i gravador italià, Giorgio Morandi, un dels artistes més inclassificables de la primera meitat del segle XX. Veureu que el seu treball intenta captar la realitat de la manera més fidel possible. És una pintura figurativa, sobretot de natures mortes, amb molta importància de la llum i del color. Si sou de cercar harmonia, austeritat, fragilitat, lleugeresa i silenci en l’art, aquesta és la vostra exposició. Fins al 22 de maig, a La Pedrera.

 Diàlegs Humanístics UPF

Diàlegs Humanístics UPF

La Universitat Pompeu Fabra obre les seves portes a la comunitat universitària i a tota la societat per divulgar i debatre en una sèrie de 8 diàlegs temes d’actualitat a través dels diàlegs humanístics. El proper 15 de febrer, Xavier Duran i Núria Perpinyà parlaran de ‘Literatura i ciència: dos planetes amb òrbites que es creuen’. El cicle acabarà el 15 de març amb la trobada entre les arquitectes Benedetta Tagliabue i Jelena Prokopljevic, parlant d’arquitectura sensible i la ciutat del futur. Tot això és amb entrada lliure però cal inscripció prèvia a la web de la UPF.

 Enric Montefusco presenta ‘Coros de Medianoche’

Enric Montefusco presenta ‘Coros de Medianoche’

El proper 23 de febrer, a L’Auditori de Barcelona, Enric Montefusco presenta ‘Coros de Medianoche’ acompanyat de la Maria Arnal i d’altres artistes amb els que ha col·laborat: El Niño de Elche, Albert Pla, Nacho Vegas, Los hermanos Cubero...una de les propostes més interessants de la programació musical dels propers dies.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES