COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar aquest 9 de febrer amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapata, director del TRESC, us recomana dos festivals i una exposició!

 Festival Llum BCN

Festival Llum BCN

Per començar, Barcelona s’omple de llum, de música i de bon rotllo amb el Festival Llum BCN (Festival d'Arts Lumíniques). Del 14 al 16 de febrer, el barri del Poblenou es converteix en un laboratori artístic de creadors d'arreu del món amb noms reconeguts com Luke Jerram, l’estudi United Visual Artists o Antoni Arola, entre d’altres. Amb les seves instal·lacions i performances reivindicaran, un any més, que la llum, la tecnologia digital, la realitat virtual o la imatge en moviment poden formar part del paisatge urbà. 

 Festival Cara B

Festival Cara B

En segon lloc, et recomanem el Festival Cara B de cultura musical independent i urbana que se celebra el mateix cap de setmana a la Fabra i Coats de Sant Andreu. Arriben a la 6a edició amb una visió 360º de la creació musical amb exposicions, projeccions de videoclips, oferta gastronòmica i, òbviament, amb concerts de grans artistes com Aleesha, Deva, Fanso, Locoplaya, Derby Motoreta's, Pony Bravo, o Los Punsetes. 

  'Art Primer. Artistes de la prehistòria'

'Art Primer. Artistes de la prehistòria'

I per acabar, del més actual fem un salt en el temps als nostres avantpassats de la ma del Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC), on pots visitar la seva última exposició 'Art Primer. Artistes de la prehistòria', una mostra de 250 objectes únics de la prehistòria europea procedents de 20 museus diferents, entre les que destaca una selecció dels calcs de pintures rupestres conservats al MAC i que ens permeten conèixer com eren aquells primers artistes. Visita-la fins al 28 de juny, a la seu del MAC a Montjuïc.

Ens tornem a trobar el proper diumenge amb més i més cultura!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES