COMPARTEIX

13 DE GENER DEL 2020 per Irene San Martín

“Al igual? M’importa! Ta fots! M’importa tonta!”... Et sona o t’importa?

Doncs és important, i molt! Recordes els mítics personatges de la sèrie de TV3 ‘Vinagre’? Sí! Són elles, la Eli i la Yeni, les caixeres més "catxondes" de la història que molt aviat podràs veure en viu i en directe al teatre! T’expliquem:

Resulta que la Eli i la Yeni estan molt contentes de sortir a ‘Cobertura’, la nova comèdia, “de riure”, com diuen elles, de Bruno Oro i la debutant directora Clara Segura! Dos grans artistes que van col·laborar junts per última vegada sobre els escenaris a 'La rosa tatuada'

Ho anuncien a través del seu canal de Youtube, on fan promoció de l’espectacle amb un humor insuperable! Et deixem aquí el vídeo on comuniquen l'exclusiva:

Però has de veure'ls tots! En els primers, tot acabant els últims dies d’estiu a la seva fantàstica piscina. No estan gaire segures de si les pagaran, però tot i així se les veu molt contentes expressant el seu agraïment pels missatges “d’apoyo” dels seus fans! També et mostren com celebren elles el Nadal. Encenen les llums d'aquestes festes tot il·luminant-te de riures i canten nadales a ritme de supermercat! Són autèntiques, són la Eli i la Yeni!

Així que ja saps, si ets un vertader fan d’aquestes dues, no pots perdre’t aquesta prometedora comèdia sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs, que s’estrena al Teatre Romea el 30 de gener!

'Cobertura': una comèdia d'amor i desamor

'Cobertura', escrita pel propi Bruno Oro i Alejo Levis i dirigida per Clara Segura, que s'estrena com a directora, presenta a un director de cinema argentí de nom Guillermo Peñalvar. Ha d'acudir a una celebració que ret homenatge a la seva pel·lícula més reeixida, amb la qual va aconseguir la fama que avui en dia té i gràcies a la qual va conèixer a Roxana, la seva parella.  

Però han passat deu anys de l'estrena d'aquesta pel·lícula i la parella està passant un moment una mica crític... El pas dels anys i el boom de la tecnologia ha fet que la parella estigui vivint un mal moment. Roxana és una actriu que en els últims anys s'ha fet molt coneguda a Internet a l'haver-se convertit en una icona feminista. Està vivint una època esplèndida en el pla laboral i públic, mentre que Guillem està passant per un mal moment en tots els sentits: tant en el pla professional, com de salut i com personal. L'homenatge a la pel·lícula que el va llançar a l'èxit els farà viatjar en el temps i recordar tot el que els unia. Però... encara seran les mateixes persones que abans, o ja no queda res que reactivi la seva relació?

Reserva ja les teves entrades!

 


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES