COMPARTEIX

Com cada diumenge, el TRESC torna a col·laborar aquest 8 de desembre amb el programa ‘Tot és Comèdia’ de SER Catalunya. En aquesta ocasió, Pepe Zapatadirector del TRESC, us recomana tres propostes culturals per aquesta setmana! Així que aprofita per gaudir de tot el que et proposem a continuació i emprendre l’hivern amb emoció!

 Teatre La Puntual

Teatre La Puntual

En primer lloc, et proposem una cita amb La Puntual, un petit teatre ubicat al barri de la Ribera, al costat del Born, que ofereix espectacles per als més petits on els protagonistes són els titelles, les marionetes i les ombres xineses! El proper cap de setmana ja pots gaudir de ‘Greta la Rateta... que escombrava l'escaleta’, ideal per a nens majors de 3 anys, però a la seva programació també tenen espectacles per a totes les edats!

 'El Messies' de Händel

'El Messies' de Händel

Seguim amb la segona recomanació per aquesta setmana, un clàssic per aquest nadal: 'El Messies' de Händel. Tens una ocasió immillorable per gaudir en família, fins i tot amb els més petits, d'una de les obres de referència del repertori simfònic i coral. Podràs escoltar-ho el proper dimarts 10 de desembre al vespre al Palau de la Música, de la mà de la London & Vienna Kammerorchester i també a l'Auditori de Barcelona, amb interpretació de la OBC sota la batuta del seu director titular, Kazushi Ono el divendres 13 i el dissabte 14 al vespre i el diumenge 15 al matí. 

 Ruta literària: La Barcelona desapareguda dels escriptors i els artistes

Ruta literària: La Barcelona desapareguda dels escriptors i els artistes

Per últim, la ruta literària que organitzem des del TRESC anomenada La Barcelona desapareguda dels escriptors i els artistes a propòsit del llibre ‘Barcelona Nua’, d'Amaranta Sbardella, publicat per Comanegra. La ruta començarà el dissabte 14 de desembre, a les 12.00 h, a la plaça Reial i et portarà per la Rambla, pels carrers del Barri Xino, per Sant Antoni, per l'Eixample i trobaràs referències a artistes com: Segarra, Genet, Sales, Rodoreda, Laforet, Montserrat Roig, Vázquez Montalbán i més! 

Això és tot per avui! Ens tornem a trobar el proper diumenge amb més propostes culturals!


per  Irene San Martín

ÚLTIMS ARTICLES