COMPARTEIX

Notícies
6 D’OCTUBRE DEL 2019 per TRESC

Ja ho saps: diumenge és sinònim a les recomanacions culturals del TRESC, que oferim en directe al programa 'Tot és Comèdia' de la Cadena SER. Com les setmanes anteriors, Pepe Zapata, director del TRESC ha receptat 3 propostes culturals per aquesta setmana. Para atenció i agafa notes, que la cultura t'espera!

Aquí pots escoltar l'àudio del programa:

 

 Fira Mediterrània de Manresa

Fira Mediterrània de Manresa

A partir de dijous 10 d'octubre es reuneix a Manresa una de les Fires més importants pel què fa al món de les arts escèniques més creatives. Es tracta de la 22a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, un mercat estratègic de les propostes artístiques que utilitzen com a motor creatiu l'arrel, la tradició i la cultura popular, amb una mirada contemporània, i que també beu de les músiques del món. Són 4 dies intensos tant pels professionals del sector com pel públic, que podrà veure propostes formades per tàndems tan interessants com Obeses i la Cobla Berga Jove o la coreògrafia i ballarina Sol Picó amb la Banda Chapicó, que inaugurarà la Fira.

Inici de la temporada d'òpera al Liceu

Inici de la temporada d'òpera al Liceu

Vint anys després de la seva estrena, 'Turandot', de Puccini, torna al Gran Teatre del Liceu. I ho farà per donar el tret de sortida a la temporada operística. Va ser aleshores, l'any 1999, quan es va reinaugurar el Liceu després de l'incendi que va patir. Aquesta nova versió aterra amb la direcció musical de Josep Pons i la direcció escènica de Franc Aleu, videocreador habitual de La Fura els Baus. Prepara't perquè la posada en escena promet molt: hi haurà robots, tindrà una estètica diferent, molt "high tech", com si es tractés d'un videojoc. Tot això, sumat a una de les àries més impactants del gènere operístic, el 'Nessun Dorma', faran que sigui una inauguració espectacular.

 Temporada Alta!

Temporada Alta!

Ja ha començat el Temporada Alta a Girona (i Salt)! És el Gran festival de les arts escèniques i en viu de Catalunya, que serveix, a més, d'aparador internacional. Tant és així, que enguany hi haurà fins a 27 espectacles de fora del país, que se sumaran a una programació amb 56 propostes de dramatúrgia catalana, de les quals 28 seran estrenes absolutes. El Festival, a més, inclou propostes dinàmiques amb el públic tan cridaneres com un torneig de dramatúrgia, en el qual tu pots fer de jurat. La propera setmana hi haurà 'Hits' de Tricicle, i tindrà un cap de setmana molt shakespearià: 'Macbettu', una interessant versió de l'italià Alessandro Serra; i 'Measure for measure', de la Royal Shakespeare Company

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES