COMPARTEIX

Aquest diumenge hem començat la nostra col·laboració amb el programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya, presentat i conduït per Rosa Badia. Cada diumenge al migdia podràs escoltar a Pepe Zapata, director del TRESC, recomanant 3 propostes culturals per la setmana que comença! Una bona manera de postular-nos com a prescriptors culturals davant de l'audiència del programa i de posar veu a aquesta comunitat cultural que estem construïnt i fent crèixer!

Escolta aquí el Podcast de l'espai del TRESC!

 

Com que no volem que et perdis cap de les nostres recomanacions, cada dilluns rebràs a la Newsletter del TRESC un article que recull les 3 propostes recomanades al 'Tot és Comèdia' i el podcast del nostre espai. Comencem! 

 La Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català

La primera recomanació del TRESC al 'Tot és Comèdia' és per La Setmana del Llibre en Català que arriba ja a la seva 37ena edició i que organitza EDITORS.cat, l'Associació d'Editors en Llengua Catalana. Fonamentalment, és un punt de trobada entre lectors, autors, llibreries, editorials i revistes en català, amb stands i escenaris on cada dia trobaràs presentacions de llibres, premis literaris, signatures d'autors, diàlegs i converses, lectures, espectacles i activitats per a totes les edats! Tot això té lloc a l'avinguda de la Catedral de Barcelona fins al diumenge 15 de setembre

 Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català

Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català

De la literatura passem al cinema, doncs la propera setmana comença el Cicle Gaudí: 50 sales de projecció de tota Catalunya que ofereixen, 1 cop al mes, una pel·lícula de producció catalana i d’estrena molt recent. A més, a un preu molt ajustat... depèn de la sala, però entre 3 i 4,5€! Comencen amb la projecció d''Els dies que vindran', la història d'una parella que s'enfronta a un embaràs que protagonitzen la María Rodríguez i en David Verdaguer, que a més són parella en la vida real.

 Catalunya Aixeca el Teló

Catalunya Aixeca el Teló

Aquest dilluns a les 21h al Liceu tindrà lloc l'acte de presentació de la temporada teatral a Catalunya que organitza ADETCA, l'Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya. Sempre hi ha sorpreses en aquesta gala... En aquesta ocasió estarà presentada per la Nonna Cardoner, una jove actriu que hauràs vist a 'Polseres Vermelles', 'Polònia' o 'Benvinguts a la Família'. Si no pots seguir-ho en directe al Liceu, tant per TV3 com per Canal 33 s'emetrà la gala al llarg de la propera setmana i ens permetrà fer un avanç d'alguns dels grans espectacles que ens vindran aquesta temporada: èxits del GREC passat, com ara 'Casa de nines, 20 anys després', amb l'Emma Vilarasau i en Ramon Madaula; o 'Jerusalem', al Teatre Romea, protagonitzat pel Pere Arquillué; o el retorn d'aquella divertidíssima i frenètica sèrie de gags que és 'Pel davant i pel darrere', que podrem veure al Teatre Borràs... Però ja indrem ocasió cada setmana d'anar desvetllant tots els detalls de la nova temporada! 

Fins al proper diumenge. Salut i cultura!


per  Pepe Zapata, Director del TRESC

ÚLTIMS ARTICLES