COMPARTEIX

article
28 DE MARÇ DEL 2019 per TRESC

Ei soci! Ja ho saps? Igualada està de celebració! La Mostra d'Igualada celebra els seus 30 anys d'història i et convida a una magnífica festa de gran format, protagonitzada pels francesos Plasticiens Volants. Fem una repassada de tot el què has de saber d'aquesta Mostra.

En l'edició d'enguany la Mostra reuneix 55 companyies en un total de 114 representacions. D'aquestes companyies, 39 són de Catalunya, 11 de la resta de l'Estat i 5 internacionals. Dels 55 espectacles que es podran veure, hi haurà 20 estrenes: 12 absolutes i 8 a Catalunya. La Mostra tindrà 18 espais, 11 de sala i 7 de carrer, a més de 3 itinerants, entre els quals un recorregut al costat del riu Anoia.

Tant si no coneixes la Mostra, com si ja n'ets un veterà, no et pots perdre les propostes de primera línia que t'ofereix per a gaudir del seu 30è aniversari: El dijous 4 d'abril tindrà lloc l'espectacle inaugural amb 'El viaje de Ulises' de la companyia basca Teatro Gorakada, però el veritable plat fort de l'edició tindrà lloc el dissabte 6 d'abril quan la prestigiosa companyia internacional Plasticiens Volants portarà per primer cop a l'Estat, especialment per aquesta ocasió, 'Leonardo, somnis i malsons'.

A més, La Fira celebra l’aniversari amb l’eslògan Espectacles que et fan créixer” i reivindica la cultura com una font d’aliment imprescindible per créixer com a persones, a qualsevol edat. Per aquest motiu, la protagonista del cartell –obra de la pintora i il·lustradora Carme Solé Vendrell– és una nena nodrida d’espectacles, que es posa de puntetes per fer-se més i més gran

En aquest sentit, algunes de les temàtiques de la programació d'enguany tenen a veure amb les migracions i els refugiats, la visió de gènere, el teatre inclusiu i les obres amb mirada infantil amb nens i nenes com a protagonistes.

Encara t'ho estàs pensant? No perdis l'oportunitat d'acompanyar-nos en aquesta gran celebració de la cultura, l'art, les arts escèniques, els espectacles amb Denominació d'Origen nacional i el bo millor internacional! Vine i descobreix aquests espectacles tan sorprenents, aquí pots aconseguir les teves entrades amb avantatge TR3SC ;)


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES