COMPARTEIX

Ara que ja s'ha acabat 'Game of Thrones', aprofita per enganxar-te a altres sèries que s'han estrenat aquest 2019Si t’agrada passar el temps lliure gaudint al sofà de les sèries que han causat més sensació, agafa’t fort: et portem una selecció de les noves temporades més esperades i de les sèries que han nascut aquest any! Aprofita per posar-te al dia si encara no les has vist. Hi ha vida més enllà de Joc de Trons!

 

 A Series Of Unfortunate Events (T.3)

A Series Of Unfortunate Events (T.3)

Està clar que aquests tres orfes tenen molt mala sort. Tampoc ajuda la presència d’Olaf, el malvat Comte que està obsessionat amb descobrir els secrets de la família Baudelaire i la seva fortuna. Ens han promès que la nova temporada està carregada d’aventures però aquesta vegada, són les definitives per desvetllar tots els misteris que envolten als protagonistes. La sèrie s’acomiada a Netflix i des del dia 1 de gener ja podem descobrir les últimes desgràcies a les que s’enfronten els germans Baudelaire.

Pots veure el tràiler, aquí!

1 de Gener

 Big little lies (T.2)

Big little lies (T.2)

Després del gran final de la primera temporada, tenim una pregunta al cap: com seguirà tot plegat? Tenim moltes ganes de tornar a veure en pantalla a l’increïble repartiment i sobretot, al nou fitxatge per aquesta nova temporada, Meryl Streep! Donarà vida a Mary Louise Wright, una dona que arriba a Monterrey per aconseguir saber què va passar amb el seu fill Perry Wright. S’està especulant amb la data d’estrena i amb la trama que envoltarà les protagonistes, però tot apunta que toca esperar fins al juny per veure com les mentides, la lleialtat i l’amistat es posen en dubte per submergir als espectadors i espectadores a les vides d’aquestes dones tan increïbles.

Per anar obrint boca, aquí tens la intro!

Juny 2019

 Peaky Blinders (T.5)

Peaky Blinders (T.5)

Els Shelby... La família més macabra dels anys 20 torna a Netflix. Estàs a punt per tornar a sentir els trets? Sabem ben poca cosa sobre l’estrena de la nova temporada però s’han anat deixant pistes a la xarxa i al TR3SC les hem recuperat! Sabem que la política tindrà un paper rellevant. Fins ara no se l’hi havia donat cap importància més enllà d’emmarcar el context de la sèrie però ens morim de ganes de saber què passa amb en Tommy i la família un cop entrats els anys 30. També sabem que hi haurà noves incorporacions com les d’Anya Taylor-Joy, Kate Dickie o Cosmo Jarvis entre altres, per tant, això promet! Aguantaràs fins la primavera?

Per fer memòria, així començava la temporada passada.

Mitjans 2019

 Stranger things (T.3)

Stranger things (T.3)

Tu també has vist la cadena de missatges entre HBO i Netflix a Twitter? Ens encantaria saber tots els detalls que es prometien les dos plataformes sobre GoT i Stranger Things però de moment ens conformem amb el que ens han donat als fans: Data d’estrena!! I tots els títols de la nova temporada, perquè puguem començar a especular. L’upside down torna a l’estiu de 1985, just un any després del final de la tercera temporada i en una estació totalment diferent al que ens van acostumar. Segur que aquest estiu no serà relaxant i per descansar, perquè queden molts assumptes pendents per resoldre.

4 de Juliol

 Mira lo que has hecho (T.2)

Mira lo que has hecho (T.2)

Berto Romero va superar totes les expectatives amb la primera temporada. La barreja d’humor i quotidianitat que el caracteritzen queden plasmats a la pantalla amb aquesta història que narra el que passa quan arriben els fills de la mà amb Eva Ugarte. I la segona temporada segons ell mateix serà “sorprenent” perquè arriba bessonada! Però “no vol donar al públic el que espera” i a més a més, hem descobert que han fet nous fitxatges: Belén Cuesta i Nuria Gago passen a formar part del repartiment, així que ja estem preparats pel que vingui i ho estem desitjant!

Així ens enganxava la primera temporada.

Ja disponible Aquí tens el tráiler de la segona!

 13 Reasons Why (T.3)

13 Reasons Why (T.3)

No pretenem desvetllar gran cosa per si encara no has tingut la sort i el temps de veure-la però... Després de la polèmica generada per l’últim episodi de la segona temporada, només podem esperar que la tercera arribi amb el llistó ben amunt. La cruesa de la realitat mai ha estat tan ben il·lustrada pel que fa als temes d’assetjament escolar i les seves conseqüències. Si ets una persona sensible, no és recomanable tot i que és una bona eina per obrir els ulls.

Et deixem una pista de l'estrena, aquí!

Mitjans 2019

 Sex Education (Estrena)

Sex Education (Estrena)

La febre de l’adolescència en estat pur. Aquesta nova aposta de Netflix ens porta la història d’un jove i els seus amics durant l’època de l’institut, sona típic oi? Deixa de ser-ho quan posem a Gillian Anderson al paper de la mare de l’Otis, el jove protagonista. Resulta que és sexòloga i això podria suposar un pas a la popularitat del seu entorn i una gran oportunitat de captar l’atenció de la noia que li agrada quan una amiga li proposa muntar una “clínica” perquè els estudiants puguin fer les seves consultes.

Ja tenim la temporada sencera!

 Game of Thrones (T.8, final)

Game of Thrones (T.8, final)

L’espera s’està fent llarga per les persones que han seguit la sèrie incondicionalment però, the end is coming! Ja tens el calendari marcat i esperes amb ànsies la vuitena temporada? La plataforma HBO té previst estrenar el final de la sèrie el 14 d’abril i segur que com ha passat amb les anteriors, no deixarà indiferent a ningú. Tenim moltes preguntes sense resposta i trames obertes amb mil possibilitats. El rodatge és dels més top secret que hi ha actualment però corren rumors sobre morts i spin-off. Potser ens caldrà fer una repassada a les temporades anteriors primer, no creus?

 

Ja disponible sencera


per  Júlia Roqueta

ÚLTIMS ARTICLES