COMPARTEIX

Notícia
20 DE DESEMBRE DEL 2018 per Pepe Zapata, CEO - Director del Club TR3SC

Al Club TR3SC portem uns quants dies nerviosos i il·lusionats perquè ha arribat el nostre moment. El nostre moment amb tu. Segur que també et passa que és el moment de fer balanç de l’any que ara acaba, de retrobar la nostra gent i de trobar a faltar als que ja no hi són, de parar taula i d’entaular-se, de viure la màgia de les festes amb la canalla i amb els més veterans, de desitjar el millor per al nou any que s’apropa... però per sobre de tot és el moment de compartir tot allò que ens identifica com a comunitat i ens defineix com a persones: és el moment de regalar cultura

Som el que som, individual i col·lectivament, per la nostra cultura, per la manera d’entendre el món, per la forma d’explicar-nos històries. Ja sigui llegint llibres, visitant exposicions i museus, escoltant música, veient una sèrie de televisió a casa, assistint a tot tipus d’espectacles, degustant un bon àpat i un bon vi, anant al cinema o viatjant per descobrir una ciutat. Ja sigui escrivint, cantant, interpretant, cuinant, fent fotos, pintant o expressant-nos com millor ho sabem fer. Ja sigui a través del nostre mòbil o anant amunt i avall tot el dia. En el fons tot això ho fem perquè ho necessitem, com l’aire que respirem, perquè ens ajuda a conviure amb els altres i a entendre’ns a nosaltres mateixos. És allò que el professor italià Nuccio Ordine anomena “la utilitat de lo inútil”. 

Des del Club TR3SC volem ser els teus companys de viatge en el teu dia a dia cultural, dissenyant activitats específiques per a tu, oferint-te propostes inèdites per ajudar-te a fer descobertes, organitzant moments de trobada amb altres bojos de la cultura com tu. I ara, en moments d’incertesa i de canvi constant, convidant-te a apostar per la cultura més que mai.

De part de tot l'equip del TR3SC,

 

per  Pepe Zapata, CEO - Director del Club TR3SC

ÚLTIMS ARTICLES