COMPARTEIX

15 DE DESEMBRE DEL 2018 per Pol Segarra

Dues setmanes i ja és Nadal... i tu encara sense regal! Uns mitjons, un llibre, una corbata... ja has esgotat totes les idees que tenies per regalar i la data senyalada cada cop és més a prop. No pateixis, al teu club de socis de confiança tenim la solució. Aquest Nadal, regala teatre!
A continuació et presentem una selecció dels millors espectacles perquè aquest any encertís el regal perfecte (d'una vegada per totes).

 

 La Jaula de las Locas – Teatre Tívoli

La Jaula de las Locas – Teatre Tívoli

Dirigida i produïda Àngel Llàcer i amb direcció musical de Manu Guix, 'La Jaula de las Locas', és una elecció segura. Aquesta producció, que ja és un èxit a Catalunya, es basa en la versió revival del gran musical 'La Cage aux folles', considerat un dels més influents de la història. No et perdis l'obra de la qual tothom parla i gaudeix dels beneficis del teu club de socis preferit amb un especial descompte!

 Maremar – Teatre Poliorama

Maremar – Teatre Poliorama

No sabem si William Shakespeare es podria imaginar que la seva obra recorreria els temps per arribar als escenaris del s.XXI, però sí que sabem que aquest muntatge teatral t'encantarà! 'Maremar' és la història de Pèricles, el príncep de Tir. Un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recorre la Mediterrània. Aquesta obra dirigida per Joan Lluís Bozzo i amb música de Lluís Llach és una opció segura per a triomfar!

 Flashdance – Teatre Tívoli

Flashdance – Teatre Tívoli

Flashdance! Qui no ha vist aquest, ja clàssic, del cinema? Si la pel·lícula et va agradar, 'Flashdance El Musical', l'espectacle de teatre, et deixarà esmaperdutAlex Owens, una noia de 18 anys, soldadora de dia i ballarina de nit, somia a convertir-se en una ballarina professional. Una història de superació i lluita diària per a fer possibles els somnis més ambiciosos. Ho aconseguirà?

 Hits – Teatre Victòria

Hits – Teatre Victòria

Tan si en tots aquests anys no has anat a veure el Tricicle, com si vols reviure aquells gags que et van fer riure, no et pots perdre 'HITS', l'últim espectacle del Tricicle. 'HITS' conté el millor del millor de Tricicle, una trepidant repassada a tota una trajectòria professional plena d'èxits. Si aquest Nadal vols triomfar, aquesta obra no pot faltar sota el tió: serà la última oportunitat de gaudir en directe d'aquest trio d'infart!

 La bona persona de Sezuan – Teatre Nacional de Catalunya

La bona persona de Sezuan – Teatre Nacional de Catalunya

'La bona persona de Sezuan' és la història de la jove Xen Te, que un bon dia és visitada per tres Déus. Ella els acull a casa seva i ells la premiem amb diners a canvi que visqui sempre bondadosament. Dirigida per Oriol Broggi, amb Clara Segura al repartiment: un duet que mai falla!

 Escape Room – Teatre Goya

Escape Room – Teatre Goya

Un dia de diversió amb amics, un simple joc, un repte a l'enginy acarà convertint-se en una terrorífica aventura plena d'inquietants successos. Joel Joan, Oriol Vila, Àgata Roca i Paula Vives protagonitzen aquesta història que et farà pensar-t'ho dues vegades abans de fer cap altre 'Escape Room'. Aquest nadal tothom espera aquesta obra esperant sota l'arbre. No els decebis!

 Love of Lesbian. Miralls i miratges – ONYRIC Teatre Condal

Love of Lesbian. Miralls i miratges – ONYRIC Teatre Condal

Després de girar amb el poeta Halley per tota l'estratosfera. Després de conèixer a 'El astronauta que vio a Elvis'. Després d'acumular aplaudiments i èxits arreu, els Love Of Lesbian aterren de nou a la seva terra recuperant un d'aquells espectacles més aclamats pel seu públic, 'Miralls i miratges'. Guillem Albà firma aquesta posada en escena on les ombres xineses, les titelles i altres disciplines agafaran protagonisme per recrear un attrezzo emocional propici per cada tema i cada situació.

 L’enigma di Leia – Gran Teatre del Liceu

L’enigma di Leia – Gran Teatre del Liceu

Una de les fites més destacades de la temporada és l'estrena mundial de l'òpera L'enigma di Leia de Benet Casablancas amb llibret de Rafael Argulloll, amb Carme Portacelli a la direcció d'escena i la direcció musical del titular de l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Josep Pons. Una òpera sobre la immortalitat amb Allison Cook com a protagonista. Segur que el pare noel ja la té preparada al sac...

 Jane Eyre, una autobiografia – Teatre Lliure

Jane Eyre, una autobiografia – Teatre Lliure

El Nadal és la millor època de l'any per a reviure aquells clàssics immortals de la cultura col·lectiva. Carme Portacelli fa un doblet amb aquesta magnífica adaptació de l'obra de Charlotte Brontë 'Jane Eyre'. No et pots perdre aquesta obra que va esgotar entrades la temporada passada i que va guanyar el Premi Butaca 2017 a l'Actriu teatral (Ariadna Gil) i a l'Actor de repartiment (Abel Folk). La història d'una de les heroïnes romàntiques més inclassificable protagonitzada per Jordi Collet, Gabriela Flores, Abel Folk, Ariadna Gil, Pepa López, Joan Negrié i Magda Puig. Corre! Queden molt poques entrades!

 Pel davant i pel darrera – Teatre Borràs

Pel davant i pel darrera – Teatre Borràs

I què millor que celebrar les festivitats amb la que és probablement la comèdia més divertida mai escrita des de que es va estrenar a Londres l'any 1982! Adaptada per Paco Mir i dirigida per Alexander Herold, 'Pel davant i pel darrera' ens mostra les dificultats de tota mena que pateix una companyia de teatre per muntar i girar una obra teatral. No deixis passar l'oportunitat de veure aquesta comèdia en la seva 5a programació a Barcelona. Un espectacle tan magnific que fins i tot podriem penjar-lo de l'arbre!


per  Pol Segarra

ÚLTIMS ARTICLES