COMPARTEIX

article
23 DE NOVEMBRE DEL 2018 per Pepe Zapata, CEO - Director del Club TR3SC

No deixa de ser significatiu que la primera gran activitat cultural que viuré com a nou director del Club TR3SC sigui el Mercat de Nadal de Llibre, el Sant Jordi d'Hivern. Un Mercat que arriba a la seva 5a edició gràcies a l'esforç i a grans dosis d'il·lusió de tot l'equip del Club que està organitzant aquest esdeveniment des de fa mesos, amb la complicitat de tots els agents del sector del llibre. Un Mercat que s'ha consolidat gràcies a la resposta entusiasta de tots els que heu participat any rere any. Per a molts socis i ciutadans, el Mercat ja forma part del conjunt habitual de tradicions nadalenques propi d'aquestes dates: menjar les xocolatines del calendari d'advent amb la canalla, gaudir de la il·luminació de carrers i aparadors, anar a comprar amb bufanda i barret l'avet a Espinelves o Santa Llúcia, preparar a la cuina de casa la sopa de galets, dinar plegats amb tota la família els canelons de l'àvia, rebre tota mena de felicitacions per whatsapp...

El dissabte 1 de desembre donarem el tret de sortida a les celebracions de Nadal, i ens agrada molt pensar que ho viurem amb la idea de fer Mercat: durant tot el dia convertirem el recinte de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona en una gran plaça pública; un Mercat de barri, el de tota la vida, obert a tothom, amb tot tipus de parades on el llibre és el gran protagonista; un Mercat on trobar producte de qualitat i de proximitat, amb moltes novetats i joies literàries per compartir; un Mercat on demanar consell i recomanació a grans escriptors i professionals del sector sobre quina és la millor recepta per difondre la nostra passió per la lectura i la literatura; un Mercat on degustar petits tasts literaris i gastronòmics alhora, acompanyats de bona música; un Mercat on aconseguir la signatura i dedicatòria dels nostres autors més desitjats; un Mercat on participar en mil-i-una activitats, per a tots els gustos i edats; un Mercat on, en definitiva, intercanviar els nostres bons desitjos per al nou any en forma de llibre.

 

Ara, només hi faltes tu. Per això, com acostumaven a cridar temps ençà als mercats del Born i de la Boqueria, deixa'ns dir-te allò de... vine al Mercat (de Nadal del Llibre), reina (i rei)!

 

 


per  Pepe Zapata, CEO - Director del Club TR3SC

ÚLTIMS ARTICLES