COMPARTEIX

Quina setmana! Quants comentaris! No sabem ni per on començar! Sabem que t'agrada presumir de les activitats de les quals has gaudit amb el club TR3SC. No cal que dissimulis. A nosaltres ens encanta que ho facis.
Els capvespres d'estiu a Santa Maria del Mar, La Cultruta BCN per Gràcia, Smoking Bambino al Més Que Música... estàs gaudint al màxim de les activitats del teu club de cultura i així ens ho expresses.

Comencem acomiadant un d'aquells espectacles que de segur recordarem. Alguns com en Toni no només recordaran com van gaudir de la interpretació de la gran Clara Segura a 'Bodas de Sangre', també s'emporten la descoberta de talents que desconeixien.

I hem de reconèixer que ens encanta que ens deixeu comentaris com aquest. Hi ha actuacions que, com 'Maremar', arriben fins al fons del cor. Ens n'alegrem molt, Maria!

'Fun Home' és un musical que també fa despertar les emocions. La Maria Eugènia, que ja és una experta en espectacles teatrals al club TR3SC, dóna el seu vistiplau al projecte ONYRIC.

 

Seguim homenejant a John Williams amb la Film Symphony Orchestra Tour. La majestuositat de la música clàssica ens deixa sense paraules. La Lydia ho té clar. Ras i curt.

I què seria aquest recull sense una de les activitats estrella del club TR3SC? El Més Que Música d'aquesta setmana amb Smoking Bambino va portar a sòcies com la Montserrat noves descobertes. El temps vola quan t'ho passes bé!

Sabem que us encanten les preestrenes. Aquestes dues pel·lícules expliquen dues històries ben humanes que us han impactat.

'Viaje al cuarto de una madre' ha estat una d'aquestes preestrenes que us han agradat per la seva potència argumental. A la preestrena vam comptar amb la presència de la directora Celia Rico!

Lara, de 15 anys, somia a convertir-se en ballarina. La història sobre Lara, una noia transgènere a la pel·lícula 'Girl' ha captivat a sòcies com la Marta que en destaca els vincles entre pares i fills de l'argument. 

Barcelona és plena de racons inhòspits, secrets i meravellosos. Nosaltres t'oferim cada setmana l'oportunitat de visitar-los i descobrir-los. L'Agustí va explorar la Vila de Gràcia a la CultRuta BCN: Gràcia, burgesa i revolucionària i va descobrir que un bon guia marca la diferència!

 

I així com la nit acaba el dia, els Capvespres d'estiu a Santa Maria del Mar acaben aquest article. Les recomanacions de l'Ester, que va viure una experiència única envoltada per les llums de la nit i els secrets del gòtic català, ens ajuden a tancar aquest escrit amb ganes de continuar gaudint de les activitats del club TR3SC!

 

Ei soci! Segueix així, no deixis d'aprofitar tots els avantatges del club català de cultura, esperem veure't ben aviat!


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES