COMPARTEIX

Notícies
17 D’AGOST DEL 2018 per TRESC

Sabem que t'agrada gaudir de la gastronomia i el vi i descobrir altres cultures i èpoques tant com a nosaltres, per això hem preparat uns sopars molt especials en què aquests quatre elements s'uneixen per portar-nos una experiència única. Inaugurem temporada i amb ella arriben els sopars TR3SC, en què a cada trobada tindràs l'oportunitat de viatjar a una altra cultura i època a través de la gastronomia i l'enologia, començant per una conquesta enogastronòmica per la Mediterrània occidental al Sopars del TR3SC: La Via Augusta Gastronòmica i Enològica. Necessites més raons per venir-hi?

Descobreix 10 bons motius per gaudir d'aquesta experiència amb l'objectiu de divertir-te i aprendre en una experiència multi sensorial en què podràs gaudir d'un àpat i un maridatge excel·lent.

1. Podràs gaudir del maridatge perfecte entre la cultura, la gastronomia i una tecnologia emocional adaptada, en un viatge gastronòmic sensorial, en què un expert que ens acompanyarà durant l’acte per guiar-nos a través de la temàtica del sopar que farà que et traslladis al moment i al lloc del món que tractarem, sense moure’t de la taula. Un sopar únic a Barcelona!

2. És el millor vincle d’unió entre descobrir una cultura i el món gastronòmic. Segur que no sortiràs d'aquest sopar indiferent.

3. Tot el que tastaràs estarà lligat a la temàtica i amb el nivell d'un molt bon restaurant. En aquesta ocasió, podràs gaudir de 6 plats típics de l’antiga Roma, Itàlia, sud de França i del Priorat que et transportaran a aquests indrets i època.

4. És una ocasió única per desconnectar, traslladar-te a una altra cultura i temps i divertir-te amb els altres assistents al sopar. Estem segurs que el temps et passarà volant!

5. Sortiràs d'aquest sopar sent un/a autèntic/a experta en la Via Augusta i en l'Imperi Romà, gràcies al relat a partir del qual es vehicula l'activitat.

6. Traslladar-se a una altra época i indret a través de la gastronomia és una cosa meravellosa. Per això estem segurs que serà una experiència inoblidable i quan en surtis, tindràs ganes venir a un altre sopar sensorial.

7. Viatjaràs a través del paladar i un bon tast de vins. T'ho passaràs bé i aprendràs molt més del que esperaves. A més de descobrir-ho tot sobre la Mediterrània occidental, podràs aprendre l’art del protocol a taula de forma molt divertida i dinàmica, i també et traslladaràs a aquests indrets a través d'un tast de vins. Durant l’àpat gaudiràs d'un Milanès, un ProssecoSauternes (Bordeaux), MontsantPrioratPedro Ximenez i, per acabar d'arrodonir la vetllada, un combinat típic italià.

8. És una forma de gaudir de la cultura i la gastronomia única, absolutament innovadora al món. Made in Catalonia!

9. Una trobada en exclusiva per al TR3SC! Més de 25.000 persones han pogut gaudir d'alguna d'aquestes experiències a Boquet experience i ara en podrem gaudir en exclusiva als Sopars TR3SC.

10. Soparàs amb altres socis del TR3SC i podràs conèixer gent molt diversa i interessant. En aquestes trobades tothom aporta el seu granet de sorra i tindràs l'oportunitat de relacionar-se i gaudir dels punts de vista d'altres assistents. 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES