COMPARTEIX

Notícies
8 D’AGOST DEL 2018 per Marc Lloret, director artístic del MMVV

Del 12 al 16 de setembre Vic acull la 30a edició del Mercat de Música Viva, una edició que torna a apostar per tota la música que et sona i per la que la que ben aviat et començarà a sonar. Consolidació i emergència es donen la mà en un programa que omple Vic de propostes per a oïdes inquietes.

L’Atlàntida i les carpes situades al seu exterior tornen a ser el rovell de la programació de pagament, concerts que el Mercat de Música Viva continua oferint al preu popular de 3€ i –amb avantatges pels socis del TR3SC– per fer arribar les seves propostes a tanta gent com sigui possible.

Estrenes i preestrenes que no et pots perdre!

Joan Miquel Oliver, presentant el treball amb què tanca la trilogia encetada amb 'Pegasus' i seguida d’'Atlantis'. Mercedes Peón, amb 'Deixaas', expandeix el seu univers creatiu de d'una forma excepcional i es situa en una maduresa creativa i compositiva exquisida.

 


Clara Peya, amb 'Estómac', el seu vuitè treball on, a cavall del jazz, del pop i l’electrònica, busca desconstruir la idea de l’amor romàntic tal i com l’entenem. Nubla, amb 'Multiplexpo', un disc de versions que convida a perdre’s entre les múltiples capes de sentit i a jugar a identificar el material original i el seu imaginari.

 

 

Chicuelo, que preestrena al Mercat el seu nou àlbum 'Uña y carne', que veurà la llum el mes de novembre. Joan Colomo, el cul inquiet de l’indie nacional, que tocarà amb banda el seu sisè disc d’estudi 'L’Oferta i la demanda'. Alba Carmona, ex-vocalista de Las Migas, farà el seu debut en solitari a Vic on pre-estrenarà cançons pròpies.

 

 

Guillamino, que trenca un silenci de quatre anys amb 'Fra Júpiter', un disc gestat al monestir cistercenc de Poblet, mesclat per Joan Pons i que estrenarà amb el Cor Infantil dels Amics de la Unió de Granollers. The Pinker Tones & Quartet Brossa, estrenen l’espectacle 'Leon' un exuberant exercici d’eclecticisme que narra, a la manera de biopic cinematogràfic, l’atribolada vida de Leon Theremin, un dels pares de la música electrònica.

 

 

Aquí teniu una pinzellada dels més de setanta espectacles que podreu escoltar i descobrir al llarg dels cinc dies on tot el que sona es troba a Vic. Veniu!


per  Marc Lloret, director artístic del MMVV

ÚLTIMS ARTICLES