COMPARTEIX

Notícies
29 DE JULIOL DEL 2018 per TRESC

Des del TR3SC pensem igual que Nietzsche: "sense música la vida seria un error". I, per tant, amb només un Dia de la Música no en fem prou! Per això hem preparat aquesta selecció especial de concerts que es faran aquest estiu als millors festivals del país: el Jardins de Pedralbes (Barcelona), el Festival d'Empúries, el Festival de Cambrils, el Castell de Peralada, el Tempo Sota les Estrelles (Girona), el Festival Arts d'Estiu  (Pineda de Mar) i el San Miguel Mas i Mas Festival (Barcelona), entre altres. Celebra un estiu ple de música amb avantatge TR3SC!

 Enric Montefusco y Los Coros de Medianoche · Festival Grec

Enric Montefusco y Los Coros de Medianoche · Festival Grec

Enric Montefusco ha publicat en el seu últim disc ('Coros de medianoche') cinc temes en la veu d'altres cinc artistes que admira: Niño de ElcheAlbert PlaMaria ArnalNacho Vegas Los Hermanos Cubero. Tots ells pujaran a l'escenari en un concert únic i irrepetible al Festival Grec! No et perdis aquest espectacle coral amb vocació festiva comandat per el gran Enric Montefusco.

 Jorge Drexler · Festival de Cambrils - Festival d'Empúries

Jorge Drexler · Festival de Cambrils - Festival d'Empúries

Jorge Drexler presentarà en directe les cançons de 'Salvavidas de hielo', un treball on tots els sons de l'àlbum han estat produïts amb els elements i els materials de la guitarra. Drexler segueix fidel al seu amor pels reptes i l'experimentació convertint un sol instrument en una autèntica banda que, per reproduir-la en directe, compta amb un quartet d'excel·lents músics. Tens dues ocasions per escoltar-lo aquest estiu en dos entorns únics: el fòrum romà d'Empúries i el Festival de Cambrils.

 Sílvia Pérez Cruz & Marco Mezquida · Festival Castell Peralada

Sílvia Pérez Cruz & Marco Mezquida · Festival Castell Peralada

L'admiració mútua de Sílvia Pérez Cruz Marco Mezquida ha estat l'embrió d'aquest espectacle. Del bagatge musical i la capacitat d'improvisació del pianista Marco Mezquida i de la veritat de Sílvia Pérez Cruz en totes les músiques que toca, neix aquesta proposta on es fusionen dues maneres de viure la música. Aprofita aquesta oportunitat única de veure un concert màgic!
 Ara Malikian · Festival de Porta Ferrada

Ara Malikian · Festival de Porta Ferrada

Aquest revolucionari artista manté inalterable la seva capacitat d'apropar el llenguatge de la clàssica a tots els públics i d'integrar músiques d'altres cultures a les seves propostes fresques i excitants. Malikian torna a Porta Ferrada amb un espectacle trepidant i la satisfacció d'haver penjat el cartell d'entrades exhaurides en 156 dels 172 concerts de la seva última gira mundial. 
 Maria Arnal i Marcel Bagés · Portalblau

Maria Arnal i Marcel Bagés · Portalblau

El duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés presentaran al Festival Portalblau el seu últim àlbum, '45 Cerebros y 1 Corazón', un èxit entre la crítica i el públic gràcies a les seves composicions subtils, plenes d'autenticitat i originalitat. Arnal i Bagés han deixat de ser una promesa i actualment són una de les propostes més enriquidores del panorama musical del país. Gaudiràs d'un concert molt especial en un dels escenaris amb més encant de la Costa Brava, amb la badia de Roses com a teló de fons.
 Anastacia · Festival Arts d'Estiu

Anastacia · Festival Arts d'Estiu

Anastacia, la popular cantant de pop nord-americana, farà el seu únic concert a Espanya dins el marc del Festival Arts d’Estiu Costa Barcelona. El seu nom, Anastacia, d'origen grec, significa 'resurrecció' i és alhora el títol del seu últim àlbum. Gaudiràs del privilegi de viure un concert d’una súper estrella a nivell mundial que pot presumir d’una veu única, commovedora i excepcional.
 Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer de Love of Lesbian · Tempo Sota les Estrelles

Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer de Love of Lesbian · Tempo Sota les Estrelles

No cal gaire presentació per a un grup que omple estadis amb 20 anys de trajectòria a les seves esquenes. Després de l'exitosa gira del disc 'El Poeta Halley', tres dels membres de Love of Lesbian han trobat un forat a l'agenda per assistir als 10 anys del Festival Tempo Sota les Estrelles! Entre les pedres de l'encantador Barri Vell de Girona, repassaran els seus grans temes en un format proper i en un marc ideal per fer-te sentir que entres en els seus 'universos infinitos'.
 Lucky Chops · Festival Tempo Sota les Estrelles - Mas i Mas Festival

Lucky Chops · Festival Tempo Sota les Estrelles - Mas i Mas Festival

L'èxit d'aquest grup novaiorquès no és altre que una energia desbordant i atrevida a l'hora d'abordar 'covers' del pop. La intensitat que desprèn el funk de Lucky Chops es veu impulsada pel seu desig de compartir el poder curatiu i inspirador de la música amb els altres. Aquest estiu tindràs dues ocasions per tastar la seva energia: al Festival Tempo Sota les Estrelles de Girona i al Mas i Mas Festival de Barcelona.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES