COMPARTEIX

Notícies
13 DE FEBRER DEL 2018 per TRESC

Aquest 2018 se celebren 65 anys de l’estrena a Barcelona d’un dels musicals més mítics de la història del cinema: ‘Singin’in the rain’. El film, protagonitzat per Debiie Reynolds i Donald O’Connor, va deixar-nos un dels números més icònics del cinema musical amb el ball sota la pluja de Gene Kelly mentre canta la cançó que dona títol a la peça.

Pels amants d’aquest film o per aquells que encara no heu vist aquesta joia del cinema musical, podreu (re)descobrir ‘Singin’in the rain’ en una projecció molt especial amb orquestra: la pel·lícula en VOSE i amb la interpretació dels arranjaments orquestrals en directe de la mà de 60 músics. Podràs gaudir del film amb cançons i números mítics com ‘Singin’in the rain’, ‘Make’em laugth’ o ‘Good morning’ durant 2 úniques funcions els dies 1 i 2 de març al Teatre Tívoli de Barcelona.

 

 

‘Singin’in the rain’ es projectarà en versió original subtitulada en castellà amb una còpia especial que inclou les veus originals però sense arranjaments orquestrals, que seran interpretats en directe per l’Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM). La qual cosa permetrà gaudir i escoltar el film amb una qualitat de so molt superior al de la pel·lícula original i amb una complexa i rica textura sonora de les composicions originals; fent sentir tot el ritme i intensitat del swing de l’època.

Una oportunitat única per reviure l’experiència dels grans cines de principis del segle passat i gaudir d’una projecció impressionant amb el so en directe de l’OCM i sota les ordres del director Anthony Gabriele que s’enfrontarà al repte de quadrar a la perfecció les melodies originals de la pel·lícula amb la música en directe.

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES