COMPARTEIX

5 DE DESEMBRE DEL 2017 per TRESC

Ja estem acabant el 2017. Falta menys d’un mes per tancar un altre any ple d’emocions de tot tipus. Com sempre, al Club TR3SC les emocions les servim a través de propostes culturals i espectacles que busquem per tota la cartellera del país. I també com sempre, des del TR3SC et proposem activitats que organitzem només per a socis i que són totes aquelles propostes que ens fan diferents.

Des de ja fa molts anys, coincidint amb les dates properes a Nadal, organitzem un concert que serveix per posar-li la cirereta musical a l’any que acabem i al mateix temps per trobar-nos, posar-nos cara i celebrar que tots plegats som la columna vertebral d’un projecte cultural únic com el TR3SC.

El concert d’enguany el protagonitzaran els In Crescendo, una de les formacions revelació del concurs 'Oh Happy Day' de Televisió de Catalunya. No cal que et digui les ganes que en tenim i per aquest motiu, et convido a formar part de la que serà gairebé la darrera activitat que organitzem des del TR3SC aquest any.

Així que si t’animes, dimarts 12 a les nou del vespre, serem a Luz de Gas per escoltar els In Crescendo i per celebrar que, un any més, hem fet cultura des de la millor de les opcions: vivint-la.

 

Ens veiem dimarts que ve!

 

Una abraçada,

 

Miquel Curanta
Director del TR3SC


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES