COMPARTEIX

El cap de setmana del 29 i 30 d’abril i 1 de maig, Falset i la comarca del Priorat són una festa. S’hi celebra la Fira del Vi de Falset o, si ho preferiu, la Mostra de Vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant, que aquest any arriba a la seva 22a edició. L’epicentre de la Fira és Falset (on una setantena de cellers surten al carrer amb els seus stands de degustació tant dissabte com diumenge) però, alhora, hi ha activitats i tastos en diversos llocs de la comarca. El certamen, més enllà del seu interès enològic, té alhora un important component lúdic. És la festa que no es perden els "wine lovers"!

El cap de setmana és quan es concentren la major part d’activitats, tot i que els dies previs ja n’hi ha diverses. Pel que fa als actes centrals a Falset, els stands de degustació estan oberts dissabte, diumenge i dilluns. Situats al carrer Miquel Barceló (al centre del poble), les degustacions caseta per caseta es fan mitjançant la compra d’un tiquet de sis degustacions. Entre els cellers participants n’hi ha tant de la DOQ Priorat com de la DO Montsant, i no hi falten alguns dels més coneguts i prestigiosos de la comarca, alhora que l’espai és un bon lloc per fer descobertes dels nous vins i cellers de la zona.

La Fira també habilita un seguit d’espais on s’hi han organitzat tastos continuats pensats per als “wine lovers”. Des d’aquest punt de vista, s’han previst tastos que se succeiran en diversos espais al llarg dels dies de la fira, i que aniran a càrrec de les denominacions d’origen i de l’Escola d’Enologia de Falset, i que també estan oberts als cellers particulars i a les cooperatives.

Altres atractius que s’han previst per a la Fira de carrer són una zona de restauració i oci, un complet programa d’activitats lúdiques i culturals al poble i un servei de ludoteca per als més petits.

 

Si esteu interessats a consultar el programa en detall, podeu fer-ho al web de la Fira: www.firadelvi.org

 

  
@firadelvifalset
#FiradelVi

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES