3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Oh Happy Gaudí! A la Colònia Güell amb Deu de Veu

Oh Happy Gaudí! A la Colònia Güell amb Deu de Veu

  • Dissabte 12 de desembre
  • Colònia Güell - Santa Coloma de Cervello
23€-16€
20,70€-14,4€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Si us agrada la música i la cultura i voleu gaudir d'un dia únic amb família, l'Oh Happy Gaudí és el vostre festival!
Podreu descobrir tots els secrets i misteris d'una de les Colònies més importants de Catalunya al ritme dels vostres grups preferits de l'Oh Happy Day.

No deixeu escapar aquesta oportunitat i veniu a gaudir dels millors concerts i del genial arquitecte Antoni Gaudí.
No us perdeu la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí a Santa Coloma de Cervelló. Descobriure el laboratoi de proves de Gaudí on va aprendre totes les seves innovacions arquitectòniques que després va aplicar a la Sagrada Família.
Després d'una visita guiada, podreu gaudir del concert a la Cripta de la Colònia, una esglèsia amb una acústica inmillorable que us captivarà.

DeuDeVeu inicia la seva trajectòria a l'any 2009, com un grup vocal format per uns amics units per la seva vessant artística. Ara, només quatre anys després i un cop escollits guanyadors el concurs televisiu Oh Happy Day, es consoliden com el grup vocal i professional de referència del nostre país.
DeuDeVeu és una formació d'intèrprets de teatre musical, amb un repertori amb moltes influències que van des de la música clàssica fins a les cançons més actuals. L'estil que més els defineix és el pop-rock a cappella, utilitzant la creativitat, la interpretació i el moviment escènic com a característica principal. No obstant això, el seu repertori també abraça altres estils com el gospel i la musica popular i tradicional catalana.
La seva trajectòria comença pel cicle "Nadal al carrer" organitzat per l'Ajuntament de Barcelona. Amb el temps estrenen el seu propi espectacle "Dècades" al Teatre del Sol de Sabadell i, a Barcelona, l'acaben representant a la Sala Cincómonos. També participen obrint l'espectacle benèfic "EnamorArte" al Teatre Victòria de Barcelona.
El 2013, un cop proclamats guanyadors del programa de TV3 "Oh Happy Day", inicien la Gira Europea que els porta a Viena, Nuremberg, Praga i Andorra.
L'última parada del grup ha sigut la gravació del seu primer treball discogràfic: un disc que, sota la producció artística de Joan Pau Chaves, qui ja va dirigir musicalment el programa de la televisió catalana, i de la mà del director artístic de DeuDeVeu, Gerard Ibáñez, representa una petita finestra a les cançons més valorades pel públic durant el programa, com Rossinyol o Quan tot s'enlaira, i a un nou món d'harmonies, arranjaments vocals i sorpreses musicals amb la innovació i originalitat com a segell propi. El disc va ser presentat el dia 15 d'abril al Teatre Coliseum de Barcelona, moment en el que van iniciar la gira per tot Catalunya i on destaquen les actuacions dins la programació del Teatre Kursaal de Manresa, del Festival Internacional de Música de Cantonigròs, del Festival de Cap Roig, del Festival el Grec de Barcelona amb l'Albert Guinovart, del Festival Arts d'Estiu de Pineda de Mar, i del Festival Sons del Món de Roses entre d'altres. Així, doncs, en un moment on el món de la cultura està plenament castigat i sobreviure dins d'aquest sector mereix una dosi extra d'esforç i motivació, DeuDeVeu es carrega de força i inicia una nova aventura amb la finalitat d'arribar a tot el públic, aquell que precisament els van votar a la final del concurs Oh Happy Day, i fer-los oblidar, per un moment, de tots els problemes i mal de caps, amb un espectacle fresc, emocionant, curiós i divertit, que ha aconseguit exhaurir les entrades a la majoria d'espais on han actuat.

FITXA TÈCNICA

DuradaConsulta els horaris

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del Tr3SC

Colònia Güell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Pots comprar 2 tipus d'entrada, amb visita guiada a la Colònia Güell o només l'entrada al concert i meet&greet amb el grup.
Horaris de les diferents visites:
10:30 ¿ 12:00 Visita Guiada
12:00 ¿ 13:00 Concert
13:00 Meet & Greet amb el grup i food trucks

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX