3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: La niña que se tragó una nube tan grande como la torre Eiffel, Romain Puértolas

TR3SC recomana: La niña que se tragó una nube tan grande como la torre Eiffel, Romain Puértolas

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Diuen que l'amor dóna ales... Estàs preparat/ada volar?
Una cartera parisenca ha de viatjar a Marrakech per endur-se'n la seva filla adoptiva, que està molt malalta. Però quan la Providence Dupois està a punt d'anar-se'n, es desperta un volcà islandès i paralitza el trànsit aeri europeu. Desesperada per retrobar-se amb la seva nena, la jove mare entén que només li queda una opció: volar. Un jove enamoradís ajudarà la Providence a emprendre aquest extraordinari viatge, al llarg del qual coneixerà personatges tan diversos com un xinès que parla com un pirata i uns monjos tibetans que escolten Julio Iglesias. I és que l'amor d'una mare és tan fort que et pot fer enlairar fins als núvols.

Fes un tastet!

AUTOR:

Romain Puértolas, d'origen franc-espanyol, va néixer en 1975 a Montpeller. Transportat pels capritxos de la destinació a Espanya i Anglaterra, ha estat DJ, professor d'idiomes, traductor-intèrpret, auxiliar i coordinador de vol en l'aeroport del Prat de Barcelona, emprat d'Aena a Madrid i netejador de tragaperras en Brighton.

Addicte a l'escriptura compulsiva sobre posits, Puértolas va debutar al món literari amb L'increïble viatge del faquir que es va quedar atrapat en un armari d'Ikea (2014). Abans del seu reeixit llançament a França, la novel·la ja havia conquistat a més de quaranta editorials estrangeres convertint-se en un fenomen editorial mundial conegut com "faquirmanía".

La nena que es va empassar un núvol tan gran com la torre Eiffel és la seva nova novel·la, una història igual de desenfadada i plena d'humor que l'anterior, encara que més emotiva encara, que ja s'ha convertit en un èxit de crítica i vendes al seu país d'origen.

 

+INFO

FITXA TÈCNICA

AutoriaRomain Puertola
IdiomaCastellà
Editorial:Pinguin Random House Pàgines: 256

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX