3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: El temps de cada cosa, Raquel Ricart

TR3SC recomana: El temps de cada cosa, Raquel Ricart

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Quan el professor Tomàs Bel veu entre els alumnes una viva imatge de l'americana Mary Castaway, el seu gran amor perdut fa vint anys, no sap que és a punt de tancar-se una història extraordinària, plena de ramificacions insospitades. Seguint diversos fils que s'entrecreuen al llarg de més de mig segle entre València i els Estats Units, Raquel Ricart novel·la l'amor incondicional i l'abandó, tramats a l'entorn de la pèrdua dels fills, els secrets, el remordiment i la redempció.

Escrita amb un llenguatge ple de força narrativa i poètica és el vehicle d'una novel·la profundament emotiva, construïda com un cànon musical de temes que es persegueixen, i que deixa un pòsit vibrant en el lector.

AUTORA:

Raquel Ricart Leal (Bétera, 1962).

El 2010, amb la novel·la Les ratlles de la vida (2010) es consolidà com a escriptora quan guanyà l'Andròmina dels Premis Octubre i posteriorment el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, i el de creació literària de l'IIFV de la Universitat de València.

Però abans ja havia publicat la novel·la negra Un mort al sindicat (1999), les novel·les juvenils Van ploure estrelles (2001) que ja va per la 4a edició, El quadern d'Àngela (2010), Vé Premi Vila de Paterna, Premi Samaruc 2010, i inclusió en The White Ravens 2012, i En les mars perdudes (2012), premi Bancaixa de Narrativa Juvenil.

FITXA TÈCNICA

AutoriaRaquel Ricart
IdiomaCatalà
Editorial:La Magrana Pàgines: 320

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX