3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: Una mujer de recursos, Elizabeth Forsythe Hailey

TR3SC recomana: Una mujer de recursos, Elizabeth Forsythe Hailey

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

Al començament del segle XX, quan la independència de les dones era molt relativa, Bess Gardner és ja una dona de recursos: una jove plena de voluntat i ambició. La novel·la narra la vida de Bess des de principis de segle fins a la dècada dels seixanta.

La història s'explica a través de la correspondència de la protagonista, on ens va revelant els sacrificis que l'amor li exigeix de tant en tant, els problemes i les recompenses del matrimoni, les complexes relacions amb els seus fills i, sobretot, la seva clara voluntat de desafiar al seu entorn social, que li exigeix constantment que se sotmeti a les seves convencions.


AUTORA:

Elizabeth Forsythe Hailey va néixer en Dallas, Texas, en 1938. Va estudiar en La Sorbona i en el Hollins College. La seva primera novel·la, publicada quan tenia quaranta anys, Una dona de recursos (1978), inspirada en la vida de la seva àvia, va ser un autèntic supervendes. La novel·la es va adaptar amb gran èxit al teatre i la televisió. Al llarg de la seva vida, va publicar també altres tres novel·les: Life Sentences (1982), Johanna's Husband and David's Wife (1986) i Home Free (1991).

FITXA TÈCNICA

AutoriaElizabeth Forsythe Hailey
Editorial:Asteroide Pàgines: 336

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB de novel·la en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX