3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: Sicília sense morts, Guillem Frontera

TR3SC recomana: Sicília sense morts, Guillem Frontera

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:

El jove president de la Comunitat Autònoma rep una rata morta dins un cofret de plom. Aquest desagradable incident podria no significar res més que la ràbia d'algun ciutadà perjudicat per decisions polítiques, però són tants pels temps que corren... A les arques del Govern ja no hi ha doblers, s'ha acabat el miracle de la multiplicació dels pans en forma d'aeroports, hipòdroms o carreteres.

Mallorca, en l'obra de Guillem Frontera, també podria ser el laboratori del món, on la natura humana prospera segons les regles elementals de l'espècie i on creix especialment la cobdícia ?que en la seva versió evolucionada es diu corrupció.


AUTOR:

Guillem Frontera (Ariany, 1945) va començar a escriure d'adolescent, al seminari, per preservar la seva intimitat del control del director espiritual. Conreà la poesia (A ritme de mitja mort, 1965, i El temps feixuc, 1966), però és en prosa que ha desplegat la seva obra, des d'Els carnissers (1968, premi Ciutat de Palma), Tirannosaurus (1977) i La ruta dels cangurs (1979) fins a Un cor massa madur (1993), La mort i la pluja (2007, premi Mercè Rodoreda), Si una nit penses en mi (2012) i L'adéu al Mestre (2013). Una part de la seva activitat periodística ha quedat recollida en els volums Galeria d'ombres (1983) i L'art i la vasa, fruit del seu interès apassionat per la pintura.

FITXA TÈCNICA

AutoriaGuillem Frontera
Editorial:Club editor Pàgines: 320

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de REGAL CLUB de novel·la en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX