3/5
Sense recomanacions Interessa a  
TR3SC recomana: A la porra l'eskola

TR3SC recomana: A la porra l'eskola

RECOMANACIÓ
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SINOPSI:
Una de les creacions més políticament incorrectes que s'han escrit mai sobre el món escolar i, alhora, un clàssic genial de la literatura juvenil il·lustrada.

Quan entres nou a una escola, el primer que fas és buscar algú que t'expliqui com funciona tot plegat. Així, si és el cas que, per exemple, t'han matriculat a St. Custard's, et cal conèixer urgentment en Nigel Molesworth, un xaval que, deixant de banda l'ortografia i l'àlgebra (i unes quantes rucades més), ho sap absolutament tot, de l'escola: com són els mestres i com guanyar-te'ls, els llocs que has de conèixer (la infermeria, el despatx del director i, és clar, el camp de futbol). I que, si tens molta sort, potser et deixarà que l'acompanyis en les seves expedicions interplanetàries amb en Pearson, el seu millor amic.

Sobre els autors:
Ronald Searle
(Cambridge, Regne Unit, 1920 ¿ 2011) es va diplomar al Cambridge College of Arts and Technology i el 1939 es va allistar a l'exèrcit. Va ser el retratista dels judicis de Nuremberg. Immensament prolífic, les seves caricatures van aparèixer en tota mena de publicacions. L'èxit li va arribar el 1953 amb les divertidíssimes il·lustracions d'aquest llibre, A la porra l'eskola!
Geoffrey Willans (1911 ¿ 1958) periodista i escriptor, va treballar com a professor a l'escola de la qual havia estat alumne, la Blundells School de Tiverton, a Anglaterra, i va assolir la fama amb la creació del protagonista d'aquesta novel·la, el terrible col·legial de St. Custard's Nigel Molesworth, les aventures del qual continuen en tres llibres més.

FITXA TÈCNICA

AutoriaRonald Searle, Geoffrey Willans
Editorial:Viena edicions Pàgines: 112

COMPARTEIX

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Disponible dins del pack de llibres de títols en català

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX