3/5
Sense recomanacions Interessa a  
OTELO

OTELO

  • TEATRO BELLAS ARTES - Madrid
25€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Ets soci del TR3SC i tens pensat anar a Madrid durant els mesos d'estiu? Si la resposta es sí, aquesta proposta s'adreça a tu.

Otelo, segurament l'obra més popular de Shakespeare: una història de passió, traïció i venjança dirigida per Eduardo Vasco

Otelo, general moro al servei de Venècia, aconsegueix l'amor i la mà de Desdèmona, una noble veneciana; però Iago, despitat perquè Otelo ha nomenat el seu lloctinent a Casio i no a ell, trama la seva venjança.

Davant d'un atac dels turcs, Otel · lo és enviat a Xipre i viatja amb la seva dona. A Xipre, Yago aconsegueix que Casio s'emborratxi i perdi la confiança d'Otel. Així es converteix en el seu oficial de confiança i comença a insinuar que Desdèmona li és infidel amb Casio. Otelo és, segurament, una de les obres més populars de William Shakespeare. Sorprèn des de la seva aparició per la construcció dramàtica i per la cruesa de la seva acció, pel moro, un estrany protagonista per a una tragèdia, i la seva particular baixada als inferns: la seva transformació des del guerrer impecable que celebra la conquesta d'un amor ple al d'un assassí embogit per les sospites que acabarà amb la seva dona i la seva pròpia vida.


Exclusiu

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

C/ Marqués de Casa Riera 2
28014 - Madrid

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX