3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Circ Raluy "Boom" - Sabadell
Circ Raluy "Boom" - Sabadell
Circ Raluy "Boom" - Sabadell
Circ Raluy "Boom" - Sabadell
Circ Raluy "Boom" - Sabadell
Circ Raluy "Boom" - Sabadell

Circ Raluy "Boom" - Sabadell

  • Eix Macià - Sabadell
8€-25€
4€-12,5€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'històric Circ Raluy torna un cop més amb un espectacle per a tota la família: BOOM!. És la nova proposta del Circ Raluy, que connecta la tradició i la modernitat: el títol evoca els mítics homes-bala, però els números més habituals es combinen aquesta vegada amb propostes tan innovadores com una actuació basada en la llum làser. Sempre, això sí, amb la perfecció de la tècnica i l'elevada qualitat artística que caracteritzen la família Raluy.

A BOOM! el Circ Raluy aposta per convidar artistes de reconegut prestigi internacional a formar part de la família, mantenint així l'esperit tradicional del circ i, al mateix temps, reinventar-lo i posar-lo al dia. Són artistes reconeguts mundialment en el món del circ, entre els quals aquest any destaquen especialment tres estrelles: el Trío Bellissimo, el malabarista italià Dustin Huesca i les acròbates Kimberly i Jillian.

Al costat d'aquestes estrelles, hi haurà les noves produccions de la família Raluy, entre les que destaca el Làser show presentat per Jean-Christophe de Beauchamp. Aquest artista sorprenent, transformat en un misteriós Alquimista, adapta el circ clàssic amb una actuació visual innovadora, basada en la informàtica i l'alta tecnologia. La comicitat de Sandro, vell conegut per als fans del Raluy, els mestres de cerimònies, els clowns, un nou número de Hula Hoop, els malabars amb els peus, les acrobàcies i els monocicles no faltaran a la carpa!

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Circ/Màgia

ADREÇA

es Av. de Francesc Macià, 39
08206 - Sabadell

Eix Macià
es Av. de Francesc Macià, 39, 08206 Sabadell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Promoció amb entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX