3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
JazzPera 2011. Festival de Jazz català del Baix Empordà
JazzPera 2011. Festival de Jazz català del Baix Empordà
JazzPera 2011. Festival de Jazz català del Baix Empordà
JazzPera 2011. Festival de Jazz català del Baix Empordà

JazzPera 2011. Festival de Jazz català del Baix Empordà

  • La Pera - La Pera
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Després de tres edicions amb èxit, Jazz Pera 2011 inicia la seva quarta edició amb un cap de setmana que omplirà el poble de la Pera de jazz català de qualitat i bon menjar.

El divendres 10 de juny, torna la fórmula d'èxit del Jazzpera: el maridatge entre la música en directe i un menjar de qualitat. El festival estrena restaurant on es podrà gaudir dels millors entrepans i tapes.

Xavi Maureta i els seus ¿animals exòtics" inicien la programació amb un concert al nou espai que s'estrena en aquesta edició. Es tracta de la Terrassa del Local Social i bar l'Escola (situat als locals de l'antiga escola de La Pera.) Amb la façana de l'església de Sant Isidor com a fons i marc incomparable, Xavi Maureta, reputat bateria i compositor, ens presenta aquest cop la seva faceta de cantant. Ens ofereix un concert ple de sensibilitat i emocions amb un repertori de ¿Standards de jazz" i composicions originals. Acompanyat per Bartolomeo Barenghi a les guitarres i Pere Loewe al contrabaix, exploraran els camins més recòndits del jazz.

Jazzpera continuarà dissabte 11 de juny amb el que és el plat fort del festival. Biel Ballester repeteix al Jazzpera, aquest cop a l'escenari gran. L'artista no ha parat de créixer des de l'edició 2009, on va presentar entre altres, dos de les seves composicions que van formar part de la banda sonora de pel·lícula Vicky, Cristina, Barcelona de Woody Allen. Biel Ballester ha conquerit Europa on, entre altres, ha tocat com a les tres últimes edicions del prestigiós festival, Jazz in Maciac.

Diumenge 12 de juny, aprofitant el festiu del dilluns 13, el festival torna al Castell Gala-Dalí de Púbol, un marc incomparable per a un concert molt especial: "Una veu, una guitarra i una consigna: gaudir. La Névoa i en Vicenç Solsona ens regalen un recital on aborden un repertori sense limitacions d'estils o gèneres i on, totes les peces encaixen. Fado, bolero, bossa nova, copla, en anglès, italià, portuguès, català o castellà, tots els vehicles són acceptats per fer arribar la bellesa i el sentiment a qui els escolta.


Xavi Maureta Trio
10 de Juny, Plaça de l'església, Terrassa del Local Social de La Pera
Concert sense descompte TR3SC (El preu és a voluntat dels assitents)

Biel Ballester Trio
11 de Juny, plaça Major de La Pera
Compra les teves entrades aquí

Névoa amb Vicenç Solsona
12 de juny, Castell Gala-Dalí de Púbol Compra les teves entrades aquí

FITXA TÈCNICA

Any2011

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ENTRADES

Codetickets

La Pera

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX