COMPARTEIX

Àngel Llàcer i Manu Guix tornen a Barcelona amb el que està sent el gran èxit de la temporada, ‘The Producers’. Una extraordinària i divertidíssima comèdia creada per Mel Brooks que s’ha convertit en el musical més premiat de la història i que es podrà veure al Teatre Tívoli fins al 4 de febrer.  

El magnífic Armando Pita és Max Bialystock, un productor de Broadway enfonsat en la misèria que, juntament amb Leo Bloom, un jove comptable interpretat per Ricky Mata, somia en fer-se ric amb un pla esperpèntic: produir el fracàs més gran de la història del teatre musical i fugir amb els diners dels inversors. Però posar en marxa un autèntic desastre no és gens fàcil, s’hauran d’assegurar de trobar el pitjor guió, el pitjor equip de direcció, els pitjors actors i estrenar un show absolutament espantós. 

A l’escenari hi pugen més de 24 actors i ballarins, 9 músics toquen les cançons del musical en directe i en cada escena hi canvien el decorat gràcies a una paret giratòria que ens porta des del vestíbul d’un teatre, fins a l’oficina dels productors, l’escala de les vedettes, una grisa oficina de comptabilitat, o una presó…

Amb ‘The Producers’, el tàndem artístic, que ja havia enamorat a més d’un milió de barcelonins amb els seus èxits anteriors ‘Cantando bajo la lluvia’ o ‘La Jaula de las locas’, ha desplegat la seva maquinària més pesant amb un pressupost de 27,5 milions i ha col·laborat amb els noms més populars i importants del teatre català actual. I és que Enric Cambray (conegut per ‘Pares Normals’ o ‘Hamlet 0.1’, entre d’altres) i Àngel Llàcer s’han encarregat conjuntament de la direcció d’aquesta festa, i per a la direcció musical Manu Guix ha tornat a col·laborar amb Gerard Alonso, amb qui ja havien fet ‘La jaula de las locas’.

Lluny de ser el fracàs estrepitós que el musical promet ser, ‘The Producers’ ha omplert la platea del Tívoli de riures a cada una de les seves sessions des de la seva estrena el 28 de setembre d’aquest any passat. 

Si encara no l’has vist afanya’t abans no faci el salt a Madrid! Entra a la web del TRESC i aconsegueix ja la teva entrada, ara fins al 50% de descompte! 

 

 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES