COMPARTEIX

Notícies
4 DE DESEMBRE DEL 2023 per TRESC

El passat dissabte vam viure la 10a edició del Sant Jordi de Nadal a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm! Des del TRESC volem agrair als gairebé 8.000 inscrits i assistents que ens vau acompanyar en aquesta celebració tan especial. 

Una festa multitudinària única, per a tots els públics i amb una programació plena de novetats, amb una cinquantena d’autors i autores de renom, mercats nadalencs, tallers literaris, foodtrucks, música en viu i molta cultura. 

Noms com Mara Jiménez, Xavier Bosch, Clàudia Pujol, Dàmaris Gelabert, Roger de Gràcia, Ada parellada, Alba Sabaté, Sílvia Cantós, Lildami, Sílvia Soler, Xavier Àlvarez i molts més hi van passar per presentar i signar els seus llibres alhora que també van participar en xarrades molt interessants al voltant de la literatura. 

La jornada festiva va culminar amb el concert de Dan Peralbo i el Comboi i l’equip del TRESC va sortir a l’escenari per anunciar el guanyador/a de la gran panera, bufar les espelmes i celebrar amb el públic deu anys de Sant Jordi de Nadal.

Si t'ho vas perdre, aquí tens un repàs de l'àlbum fotogràfic de la jornada i alguns dels comentaris dels qui hi van assistir!

 

 

 

I què diuen els assistents del Sant Jordi de Nadal 2023?

 

"Molt recomanable! Ideal per anar amb família. Propostes molt interessants: llibres, xerrades, conferències, activitats infantils, música en directe, gastronetes. Espai ideal!"

Maite

 

"Un espai cultural per petits i grans. Un lloc màgic ple de llibres i activitats pels bailets de casa. Amb una secció de firmes de llibres d'autors catalans del moment i moltes sorpreses més. Passa't pel meu insta @tapa_blanda per saber-ne més!!!! L'any que ve tornarem!!!!"

Eva

 

"Molt agradable i ben muntat, per les criatures i les xerrades amb els autors molt interessants. Affavorir la lectura, que es necessari"

Rosa

 

"Per passar una bona estona en família, lloc idoni per gaudir, espectàcles molt encarats a la quitxalla i per motivar-los a la lectura."

Amelia

 

"He gaudit moltissim, us recomano, un espai molt agradable."

Fany

 

"Molt entretinguda i familiar. Us la recomano. Gràcies."

Enric

 

Ús esperem a la següent edició! Salut i Cultura!

 

 


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES