COMPARTEIX

article
5 DE NOVEMBRE DEL 2023 per Pablo Bareche

El darrer 18 d'octubre va entrar en escena l'obra 'Swimming Pool', una interpretació autoral personalitzada per part de la directora Fer Rivas. En cartellera fins al 5 de novembre i amb el Teatre Tantarantana com amfitrió, l'espai complementa a la perfecció la necessitat de proximitat amb l'espectador respecte a la narrativa tractada. L'obra, també compta amb diferents versions segons al repartiment actoral in situ dels personatges, el qual canvia segons la sessió.

Així doncs, 'Swimming Pool', desgrana un dels problemes més mundans: el desamor. Un text que no entén de gèneres ni orientacions sexuals i que en aquest cas sorgeix de les respectives parelles de dos germans completament diferents. La seva piscina i alhora escenari, serà testimoni d'una evolució propera, dramàtica i divertida sobre la caducitat de l'amor. Les estacions com analogia i representació del pas del temps, ens situen i justifiquen els comportaments, frustracions i relacions entre els i les protagonistes.

Per altra banda, el passat divendres 27 d’octubre es va oferir un col·loqui postfunció moderat per la Laura Garcia del TRESC, dirigit cap a l'elenc (Mireia Giràldez, Quique Muro, Eloi Duran, Pau Oliver i Emma Clarke) i la mateixa directora (Fer Rivas). En aquesta xerrada de 30 minuts, Rivas va incidir des de la seva manera de veure l'obra en les raons rere les quals el gènere no estava especificat des d'un principi a la seva versió, i afegia que això aportava més joc i versatilitat respecte a les altres versions comentades.

Des del TRESC, volem agrair a la productora i al públic assistent la seva participació i us animem a seguir gaudint del teatre!

 


per  Pablo Bareche

ÚLTIMS ARTICLES