COMPARTEIX

Notícies
30 D’OCTUBRE DEL 2023 per Direcció Paral·lel 62

Benvolgudes,

Ens dirigim a vosaltres per presentar-vos les novetats d’aquesta tardor a la sala Paral·lel 62.  Aquesta temporada estem orgulloses de presentar una nova sèrie de concerts amb el segell "Paral·lel Presenta". Són una mostra més de l'eclèctica personalitat de la sala, amb una curadoria que contempla una àmplia gamma d'estils, reflectint els valors i la diversitat musical que caracteritzen el projecte. El proper 4 de novembre tindrà lloc la primera d'aquestes sessions especials, amb Los Punsetes presentant el seu darrer disc 'AFDTRQHOT', acompanyats d'Eterna Joventut i amb el tancament final de Llamadas Perdidas DJ.

Aprofitem l’ocasió per convidar-vos a descobrir la nostra programació de tardor, on trobareu un denominador comú marcat pel Jazz, el soul i notes de góspel. Les sorpreses del cicle Piñata amb veus com la Corinne Bailey Rae l’1 de novembre,  el nomadisme cosmopolita de Mayra Andrade el 20 de novembre o les propostes del festival Jazz de Barcelona amb Clara Peya, Richard Bonna o Ron Carter.

Com a part del nostre compromís amb el desenvolupament i creixement de l’ecosistema musical de la ciutat, aquests mesos ens trobareu també als tallers de tardor, una proposta formativa pensada per a músics, treballadores de la cultura i amants de la música en general, totalment gratuïts.

Us esperem a qualsevol d'aquestes propostes i us convidem de nou a repassar la programació musical de la sala a la nostra pàgina web, tenim moltes ganes de retrobar-nos gaudint de propostes musicals d’arreu del món.


per  Direcció Paral·lel 62

ÚLTIMS ARTICLES