COMPARTEIX

Exposat en diverses ciutats com Nova York, Londres, Ginebra, París, Atenes i Madrid, Antoni Vives Fierro (Barcelona 1940) aterra a la seva ciutat natal amb Olor de Trementina, una nova exposició que serà vigent fins al 12 de novembre a la sala 4 del Palau Robert.

L'artista català fa més de cinquanta anys que es dedica a la pintura i ressalta per la seva tècnica retratista de paisatges urbans propis de l'Havana, Londres Paris o Barcelona. Fruit d'una carrera pletòrica, plena de creativitat i encara en plena forma de creació, Vives Fierro consolida un llenguatge propi on fusiona aspectes figuristes, impressionistes i expressionistes. Vives Fierro destina gran part de la seva obra a l'objectiu d'evidenciar i fer valdre la importància que té el concepte de ciutat com a paisatge.

Olor de trementina és un recorregut dedicat a recordar totes les obres que Fierro ha fet al llarg de la seva trajectòria com a artista i on declara l'afecte i passió que té per Barcelona, la seva gran ciutat. Amb paraules del mateix Fierro: "Nunca he dejado de pintar Barcelona, que es como una esposa. las otras ciudades son como las amantes, aventuras pasajeras que al fin te hacen volver a casa". A part de Barcelona també destaquen altres ciutats pintades i els seus retrats i personatges, tot acompanyant d'un aroma de trementina. 

Des del Tresc volem convidar-te a gaudir d’aquest recorregut per la vida de l’artista,  una vida dedicada a la pintura i que, gràcies a una constant perseverança i esforç, han fet possible el seu reconeixement i una gran valoració arreu.


per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES