COMPARTEIX

El passat dimarts 19 de setembre, va tornar a la ciutat comtal l'esperada VI edició dels premis 'Teatre Barcelona'. L'Auditori del Centre Artesà Tradicionàrius, va ser la seu triada per anunciar als guanyadors presentats pel comunicador i humorista Àlex Martínez-Vidal.

El protagonista indiscutible de la nit va ser el darrer musical de Dagoll Dagom, 'L'alegria que passa', que es va endur tres guardons: millor espectacle musical, millor interpretació de musical per a Àngels Gonyalons i millor adaptació. Aquest últim compartit amb 'La Trena', que també es va emportar el de millor direcció.

Tanmateix, no van passar desapercebudes obres com 'Una noche sin luna', monòleg de Juan Diego Botto, que es va endur el premi al millor espectacle i a la millor interpretació. 'Austràlia' d'Israel Solà també va ser doblement guardonada: millor espectacle de proximitat i millor interpretació de repartiment per Ester Cort.
Entre la resta de premiats i premiades, Marc Artigau va aconseguir el premi al millor text original per 'L'illa deserta', Parking Shakespeare el premi al millor espectacle de carrer per 'Nit de Reis, King's Knight o el que vulgueu'. El guardó a millor espectacle de dansa va ser per 'Parlem-ne' de la companyia Vero Cendoya. I el mític Màgic Andreu, va rebre el premi al Millor Espectacle de Màgia per 'Experienss'.

Aquesta VI edició dels premis Teatre Barcelona ha fet palès que es tracta d'uns guardons que han arribat per quedar-se i s'han convertit en referent dins del panorama escènic actual. Des del TRESC, els hi desitgem un llarg recorregut!

 

per  TRESC

ÚLTIMS ARTICLES